Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın sağlık sponsoru olan hastanede yapılan sağlık kontrolünde Tiote'de olumsuz bulgular ortaya çıktı. Hastane raporu negatif.
7 Retweets 8 Gefällt mir
Antworten Retweeten 7
Gefällt mir 8
Mehr

Ooo bi de menisküsmüş müzmin yani sakatlığı.Hemen alternatiflere yönelmek lazım

Galatasaray'ın transferi için İstanbul'a getirdiği Tiote'nin sağlık kontrolünde sorunlar çıktığı öğrenildi. (Kaynak-Doğan Haber Ajansı)

14064075_10154069735543645_6902835411935096344_n.jpg

Beyler tiote de hasar kaydı çıkmış o yüzden ucuzmuş :P

Sen son gune birakirsan transferi boyle ortada kalırsın

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakat adamlarin pesinden kosarsan olacagi buydu.

Tiote'nin sol dış menisküsünde problem olduğu, sol bacağının sağ bacağına göre kuvvetsiz olduğu rapor edildi.

mahmut yada de jong h.o.

Tiote'nin sol dış menisküsünde problem olduğu, sol bacağının sağ bacağına göre kuvvetsiz olduğu rapor edildi.

mahmut yada de jong h.o.
ne mahmutu lan bu forumda dalga konusu olmuş bu diye diye getireceksiniz valla haşat ederim o dursunu delleniyorum yine

Bence bizimkiler lass'tan haber bekliyor. Anlaşılan ikisini almak istemedikleri için ayak yapıyorlar. Lass olayından olumsuz yanıt geldiği gibi imza attırmazlarsa ümit gassaraylı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Deselerki las gelmicek de Jong niasse denayer alıcaz kabul ana şu adamlarda gitmeli yasin,Selçuk,Semih,sabri,Olcan,Tarık,chedjou,Hamit nefret ediyorum bunları görünce ya hele o yasin varya allahın tiksiniyorum yasından o

Bilemiyorum renktaslar hazir bir mahmutu sakat tioteye tercih edebilirim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nah alırsınız şimdi tioteyi hamıt yeter bize ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt