- 12 Temmuz 2009
- 60.976
- 24.272
- 3.138
Tebrik ederim Puki cok dogru tespitDevamı şu niasse zaten alınmayacaktı alınıcak olsa bu zamana kadar beklenmezdi girişimimiz dahi olmadı muhtemelen vetocu veto etti doğruysa bravo rikeye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tebrik ederim Puki cok dogru tespitDevamı şu niasse zaten alınmayacaktı alınıcak olsa bu zamana kadar beklenmezdi girişimimiz dahi olmadı muhtemelen vetocu veto etti doğruysa bravo rikeye.
gereksiz yorum yapmaya bayılıyo herkes muhasebeci ya bu koskoca Galatasaray sen şampiyon olsan bile yetiyo forma gelirleri var o zaman ibrayı niye aldı manchester yaşlı zlatana para bayılıyo.. prestijdir böyle adamlar hala anlayamadılar lassana ve tiote bir tutulmaz.Ben de maliyete takmalarını anlamıyorum. Millet şöyle bi geçmişe baksa asıl zararı anadolu çöplerinden mi yoksa yıldızlarda mı yaptık çok net görecek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
soxarım bele vaziyete
Adam gelmek istemiyo neyine kullancan baska takimlardan teklif bekliyo olabilir . yoksa coktan acikllanirdi.Böyle sacmalik mi olur? Tiote ye verecegin parayi sakat olmayan Diarra icin kullan.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
benim kafadan biri daha de jong ayısı iş yapar bu ligde .. ama bu tiote tam baltazar teknik sıfır saidou vol 2 olacak..Tiote mi de Jong mu deseler de Jong derim
Ekşi Sözlük'teki Volkan Demirel yorumu
"Bir Fenerbahçeli olarak söyleyeyim, The Revenant'daki Ayı bile daha seri."

Diarra yeşilin kokusunu aldımı her türlü gelir biz katar takımı değiliz seneye cl var prestij var diarra gelir bize bu çok net..Adam gelmek istemiyo neyine kullancan baska takimlardan teklif bekliyo olabilir . yoksa coktan acikllanirdi.
Kadir Cetincali : Galatasaray Tiote'yi yine de transfer edebilir, kesin vazgeçilmiş değil bu arada.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelmek istemeyen adamla nasil anlastin peki. Acik acik oyuncu yönünden sorun yok dedi Nazifoglu.Adam gelmek istemiyo neyine kullancan baska takimlardan teklif bekliyo olabilir . yoksa coktan acikllanirdi.
neyine inanmıyorsun adamın dizleri haşat işte , he bu oynayamaz anlamına gelmiyor.Sinan güler'in de ayak bilekleri sorunlu ama adam taş gibi oynuyor.Vallahi bonservis ve maaşı 1.5 milyona Tiote riski her türlü alınır ki daha yeni Donk'a 2.5 baydın. İnanmıyorum bu sakatlık mevzusuna başka şeyler var.
umut da bugün gidiyo salihin piyasası var tek sıkıntı tarık onu çamlıhemşinspor bile almaz o kadar leş durumda.Tarık Umut Salihden kurtulursak Diarranin maaşını rahatlıkla ödeyebiliriz
Zaten Cemaldan kurtulduk