Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi bonservis ve maaşı 1.5 milyona Tiote riski her türlü alınır ki daha yeni Donk'a 2.5 baydın. İnanmıyorum bu sakatlık mevzusuna başka şeyler var.

Ben de maliyete takmalarını anlamıyorum. Millet şöyle bi geçmişe baksa asıl zararı anadolu çöplerinden mi yoksa yıldızlarda mı yaptık çok net görecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk
gereksiz yorum yapmaya bayılıyo herkes muhasebeci ya bu koskoca Galatasaray sen şampiyon olsan bile yetiyo forma gelirleri var o zaman ibrayı niye aldı manchester yaşlı zlatana para bayılıyo.. prestijdir böyle adamlar hala anlayamadılar lassana ve tiote bir tutulmaz.

Tiote'yi alma, Donk ve Hamit'i postala al sana Diarra'nın yıllık maaşı.

Takımı çöplerle doldurmaktan bıkmadılar. 3 tane ucuz dişye çöp alacağına bir tane sağlam iş yapacak adam al.

Zamanında Melo'nun yıllık ücreti de çok deniyordu, o gittikten sonra onun yeri dolsun diye doldurulan ucuz çöplerin toplam maliyeti Melo'nun kaç katı.

Tarık Umut Salihden kurtulursak Diarranin maaşını rahatlıkla ödeyebiliriz

Zaten Cemaldan kurtulduk

Niasse gecen sene gelecektim Hamza istedi taraftar istemedi bu sene de gelemiom dedi dun??

Ulan bir işi düzgün yapın gros bilmem ne gibi yetiştiremezseniz dayak yersiniz artık ya .

Vallahi bonservis ve maaşı 1.5 milyona Tiote riski her türlü alınır ki daha yeni Donk'a 2.5 baydın. İnanmıyorum bu sakatlık mevzusuna başka şeyler var.
neyine inanmıyorsun adamın dizleri haşat işte , he bu oynayamaz anlamına gelmiyor.Sinan güler'in de ayak bilekleri sorunlu ama adam taş gibi oynuyor.

yalnız bir sakatlık nüksü durumunda bu oyuncuların geri dönmesi çok daha geç olur.Ayrıca videolardaki eski performansını da beklemeyin.

1,5m euro riske girmek için çok büyük meblağ değil ama diarra varken hata olur.

Diarra gelmezsen bize ins odeyemezsin o cezayı gerizekali herif.Sen bekle marsilya oder o cezayı,5 yıl boyunca sırf o cezayı odemek icin esek gibi Marsilya somursun seni

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt