Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
normalde bonservisi yüksek olan + büyük takimlarin elinde kalmis + sende fark yaratacak kaliteli oyuncu statüsünde olur kiraliklar

nantes galatasaray'dan daha büyük bir takim degil.

sen 2-3 aylik transfer periyodunda yabanci forvet olarak nantesin 4 gollü forvetini mi kiralabiliyorsun sadece?

maxresdefault.jpg

İzliyor musun renktaş? Son bölümün sonunda Ragnar'ın gelişi beni bitirmişti :D

Galatasaray, Nantes forması giyen İzlandalı futbolcu Kolbein Sigthorsson ile anlaşma sağladı. [ligtv]

Sigthorson çatır çatır gol atan bir oyuncu değil zaten. Kafa toplarındaki yeteneğiyle önde top tutmaya, kanatlara ve ortasahadaki oyunculara pozisyon yaratmaya çalışan tipik bir pivot santrafor. Biz ligin en çok pas yapan takımıyız, bu yüzden nokta atışı transfer.

Sigthorsson
adamı 4-5 ay önce alın diye forumda gezen bir sürü kişi vardı şimdi umuttan bile kötü diyorlar yuh arkadaş yuh...

Türkiye farkli bir lig. Belli olmaz. Elmander de senede 30 gol atan forvet degildi. 7-8-10 vs. atiyordu. Hala unutamiyoruz adami.

Sistemin islemesi icin forvetin 25 gol atmasi sart degil. Sightorsson farkli görevler üstlenir, Podolski cakar, Sneijder cakar misal.

Sightorsson farkli görevler üstlenecek Elmander gibi. Öyle umuyorum en azindan. Büyük konusacak kadar da ezbere bilmiyorum adami.

valla ben forvet transferini gectim zaten önemde vermiyorum.
yeterki önlibero isini haledebilseler.
bukadar beceriksizlik olmaz !

Beyler biraz dusundum net cok iyi transfer .d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sarper görüyorsun dimi rezaleti gene alay ettiler taraftarla ulan ben bile kandım bu çapsızlara ya ona üzülüyorum bunlar kim dirarra kim geçen sene de ibra medel balonlarıyla bizi uçurmuşlardı

Sakin ol,bekleyelim yönetimin açıklamasını.Diarra'nın istediği şeyler doğruysa yapacak bir şey yok,kulübün tapusunu ona verecek halimiz yok.Forvet transferine neden millet kem küm ediyor,kim bekleniyordu ki son günde?Süper bir transfer değil tabi ama aradığımız profilde,Eren'in yedeği olacak bir adam işte.Kaldı stoper ve ön libero.

Sightorsson çok mantıklı bir hamle. Niasse tarzı forvet oynayabilecek Podolski ve Sinan var zaten. Eren'i birebir yedekleyebilecek net bir pivot santrafor. Tebrikler akıl edene

Sent from my iPhone using Tapatalk

normalde bonservisi yüksek olan + büyük takimlarin elinde kalmis + sende fark yaratacak kaliteli oyuncu statüsünde olur kiraliklar

nantes galatasaray'dan daha büyük bir takim degil.

sen 2-3 aylik transfer periyodunda yabanci forvet olarak nantesin 4 gollü forvetini mi kiralabiliyorsun sadece?

ya bejeke nin abaubakar maliyetini gördün mü 1 senelik ve kiralık.6 milyonu buluyor,gerek yok artistliğe

Anlamadığım şey , böyle az mesajlı eski üyeler ; ne Zaman hoşa gitmeyen bir haber oluyor birer birer yazıyorlar . Güzel günlerde neden yazmıyorlar , anlamıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cogu zaman takipcigi olarak takilirim, sadece büyük veya a$iri kötü transfer yaparsak yazarim, bide fenere koyduklari zamani :asd22:

Sigthorson boyuna oranla hızlı bir futbolcu aslında, kanatlarda ve forvet arkasında oynayabilmeside bunun göstergesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt