Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarik olcan umut salih gitti . Donk sira sende kara cocuk hafi kasimpasaya dön guldur yuzumuzu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sigthorsson'un satin alma opsiyonu 4.5m :D

Neyse lig icin Eren-Sigthorsson yeterli, zaten sene sonu geri donecek, bizde sampiyon olup sampiyonlar ligine katildigimizda ust duzey forvet aliriz.

Olcanın sözleşmesi feshedildiyse Tarık umut kayseriye salih gaziantepe gidiyosa Diarra h.o

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vay be herkes küfür edip durdugunu hatirlyorum o sezon icin.
o tir niye oynatilyor gibi yorumlar yabildigini hatirlyorum.
da neyse uzatmaya gerek yok.

4-4-2'nin kanadında oynuyor diye her maç çalım şov yapıp uçmasını bekleyenlerden bahsediyorsun sanırım?

Orta sahaya, takım savunmasına yaptığı katkıyı, pas organizasyonlarına falan katılmasını önemli görmeyenleri.

Haklısın bu tarz gerçeklikten kopuk yorum yapanlar vardı.

Kardeşim biraz takımın durumunu incele. Eren dışında doğru dürüst forvetimiz yok. Poldi orada verimli oynamiyor, Sinan da çok dengesiz.

Ben gidelim Balotelliyi almak için 10m avro ödeyelim demiyorum. Gidin kiralayin diyorum. Tutarsa ne mutlu bize. Tutmazsa yedekte oturur.

Biraz mantıklı düşünelim artık (!)...

işte benim korkum da bu herif bize gelip tutmazsa, yedek kulübesinde otururken sahaya maytap, torpil atabilme ihtimali.
Yapmaz diyemem. öyle bir potansiyeli var.

Hoca hamzanın bıraktığı enkazı temizliyor önce işi zor tabi at at bitmiyor mubarekler

olcan'nın sözleşmesinin böyle alelacele fesih edilmesi, diarra için bütçe oluşturulmaya çalışılıyor imajı verdi.

nazifoğlu olcan gitmeye istekli dedi ama diğer hepsi gitti bi tek bu kebapçı gitmedi

FLAŞ! De Telegraaf: "De Jong, Galatasaray'dan aldığı teklifi düşünüyor. Henüz karar vermedi"

Herkes fit oldugunda boyle bir kadroyla sahaya cikariz:

Muslera
Cavanda - Chedjou - Serdar - Carole
Nigel de Jong - Selcuk
Podolski - Sneijder - Bruma
Eren​

Simdi tolga nerde diyeceksiniz, haklisiniz ama riekerink malesef selcuk'u kesmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt