Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Cavanda - Chedjou - Serdar - Carole
Podolski - De Jong - Sneijder - Bruma
Derdiyok - Sigthorsson​

Tolga'yı kesmek istemezdim ama neden olmasın? 2011/12 sezonu 442'si gibi Melo rolünde De Jong, Selçuk rolünde Sneijder. Eboue rolünde Cavanda, Elmander rolünde Sigthorsson. Önde baskılı agresif futbol.

Bu formasyon ilk 6ya giremez renktaş

Ekli dosyalar

• untitled.webp
    untitled.webp
    12 KB · Görüntüleme: 25
  • images.webp
    images.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 122
49 saat 45 dakika kaldı galiba bakalım KAP a neler düşecek gidenler gelenler ulan dursun son saatlere bırakıp da yanlışlıkla umutun filan sözleşmeyi uzatma sakın..

Evren in hic solugu cikmadi bu gunlerde. Demekki kendini riske atmak istemiyo bilgi karmasinda.

Muslera
Cavanda - Chedjou - Serdar - Carole
Podolski - De Jong - Sneijder - Bruma
Derdiyok - Sigthorsson​

Tolga'yı kesmek istemezdim ama neden olmasın? 2011/12 sezonu 442'si gibi Melo rolünde De Jong, Selçuk rolünde Sneijder. Eboue rolünde Cavanda, Elmander rolünde Sigthorsson. Önde baskılı agresif futbol.

Forum tarihinin en kötü kadro dizilişi olmuş renktaş tebrik ederim

Sigthorsson iyi adam ama Ligtv üyeliği almam için yeterli değil. Diarra'yı alın kahve köşeleri yerine rahat rahat evimde seyredeyim maçları.

SON DAKİKA: Manchester City'den ayrılacak olan Joe Hart, Serie A takımlarından Torino ile anlaştı! İmzaların atılması bekleniyor.

Mis gibi kaleci, ulan Guardiola .

Hollandalilar takımı ele gecirdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fatih Uz
Diarra'da henüz olumsuz sonuç olmadığı bilgisi geldi. De Jong, Diarra'dan bağımsız Tiote'nin alternatifi.

Ali Ece: "Muslera'nın, eşinden sonra en büyük hayranı benim. Abartmıyorum. Boş değilim ona karşı

forumda bu muhabeti kaçırdım sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt