Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim scout ekibine is dusmedi sanirim bu transfer doneminde. Hep menajer onerisi ile aliniyor cogu oyuncular.

Haluk Yürekli : Donk bugün yarın vedalaşır.

M.City'de oynadığı dönem orta alan Kompany ve De Jong'taydı.

Yeni Melo olabilir.

2-3 adamın bacagını eline verdi diye millet cok kırmızı görüyor sanıyor bu adamı

cok sarı görüyor melo gibi

temposu düşmediyse fazlasıyla iş yapar

Fransa'dan Carole gibi verim alacağımız yıllığı :700-1.5 milyon euro .. bonservisi 3-4 olan tonla önlibero vardır..

De Jong büyük işler yapar burada, ancak Lass ve ya Tiote'yi tercih ederim. Sigthorsson konusunda ise çok olumlu düşünüyorum.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Kolbeinn Sig?órsson'a beste: "Sigdursun Sigdursun Cimbom için Sigdursun"

Levent denen adam Diarra ile anlaştik diyor. Hala savunmaya çalişiyorsun abi. 7 milyon euro bu 1-2 bile değil. Levent denen herifi Sinan Engin yalayip yuttuğunda ne mal olduğunu çözmüştüm:(
Sonradan fiyat artırmış ve biz masadan kalkmış olamazmiyiz kardeş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla Sneijder'in isteğiyle falan transfer yapıldığını zannetmıyorum keşke öyle olsaydı
Sneijder dediğiniz adamın vizyonu hocanın başkanın ve bütün yönetimin vizyonunun toplamından büyüktür

Nasri sevillaya gidiyormuş kargalara girdi.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen olumlu bakıyorsun yani De Jong transferine?

Yok yav nötr'üm cünkü bu saatten sonra daha iyisini getiremezler hayatta, yazmamismiydim Melo'yu getirsinler bunu alacaklarina diye :D

Katkisi olur da kisa vadeli cözüm olur ancak, ayrica son durumunu bilmiyorum Amerika'da ne yapti ne etti hic bir fikrim yok.

son dakika en güzel haber chedjou denen stoper bozması asist kralının şutlanması olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt