Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Jong un uçağından Diarra inenecek görürsünüz deyip forumun üzerindeki ölü toprağını bir anda kaldıran , Stanley Kubric öngörüsü ile bizlere moral aşılayan arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim :))

Daha geçen sezon lig bitmeden çoğu arkadaş bende dahil kovulacağını söylüyorduk paramız yok dedi geçen sene kaç tane iyi oyuncuyu aldırmadı takıma şerefsizoğlu.
Evlatlarım yavrularım dedi aldı boyunun ölçüsünü bursada'da zaten artık daha takım filan çalıştıramaz düşük bütçeli takımları ancak çalıştırır..

Daha genç.Şampiyon hoca,Türkiye Kupası sahibi hoca unvanlarını da aldı.Bizim başımıza bile gelebilir ilerde.Hamzaoğlu dalgası yeni başladı daha ligde.

bruma giderse forumdakiler çıkar oynar yerine,çok hevesli arkadaşlarımız var.

melo ve arda örneğinde olduğu gibi bu 2 adamı sattılar arda gitti sol açık kimler geldi rieralar efendim amrabatlar bruma bile daha takıma yeni oturdu kaç yıldır adam gibi sol kanat var
Melo gitti hamza çıktı ben devam edeerim evlatlarımla dedi ahali gaza geldi gitsin yaslandı 4 yıldızı taktığımız sezon pek iyi oynamadı diye millet 5 milyona satınca bayram etti birde.
Donk geldi şahane bir arkadaş mesela yetmedi bilal kısa emre çolak selcuk hamit o bölgede chedco bile oynadı... gözlerim yaşardı melosuz oynanan futbolu izlerken işte dedim budur tarihimizin en iyi 2 ortasahasıydı geçen yıl en iyi ortasaha haliyle bam 3 üçlüsüydü...İnsanlar ne içiyor bilmiyorum bazen onu satalım bunu satalım efendim ne oynamıs zaten gitsin hani sanki emre çolaktan bahsediyor melodan bahsederken sonra 5 milyon kaznadığımız adamdan yerine transfer yapmak için 20 milyon harcıyoruz gelenler leş ötesi sonra vay efendim klüp niye battı....

Bruma satıldığı an şampiyonluk şansın yarıya iner. Hadi yerine kaliteli birisini alırsın o parayla da saat kaç ağa. Bu saaten sonra büyük takımlar en iyi oyuncularını satmaz tam tersine belki bir tane iyi oyuncu kapmaya çalışır diğer takımlardan. 30-50 milyon olsa neyse. Şampiyonlukla eş geliri olur dersin satarsın.

iyi haber Tarık ne olduğunu artık görmüştür

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk 44 dk.44 dakika önce
1- Dünkü tepkileriniz üzerine bu sabah Tarık Çamdal'ı tekrar aradım. Gelen tepkileri okumasını tavsiye ettim. Hepsini okudu.

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk 43 dk.43 dakika önce
2- Çok üzüldüğünü, G.Saray'ı sevdiğini ve bunları haketmediğini belirtti. Ancak kulüpten ayrılma konusunda inadı kırılmış görünüyor.

3- Umut Bulut'ta olduğu gibi G.Saray taraftarı güçlü bir tepki ortaya koyarak transfere adeta yön verdi. Sonucu değiştirdi.

Tiote Olympiakos için sağlık kontrolüne girecekmis bakalım ne çıkacak. Geçerse pis söverim

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Everton niasse denen cope 18 milyon pound sayip almisti.

Brumaya 17 milyon euro onerilmis pound degil!!

Cok net : eglenicek baska adam bulun deyip yollayacaksin wba yi.

Crystal palace bentekeye 38 milyon pound odemis.

Bruma icin biz de en az 25 milyon pound istemeliyiz. Yasi itibari ile gelisime acik oyuncu.

Daha genç.Şampiyon hoca,Türkiye Kupası sahibi hoca unvanlarını da aldı.Bizim başımıza bile gelebilir ilerde.Hamzaoğlu dalgası yeni başladı daha ligde.

Kardeşim 1 insanın canı çıkacağına adı çıksın bursa bile burası bursa akhisar değil diyor..Adam her gittiği takımda denge menge diyecek kendi kariyerini kendisi bitirecek bu gidişle..

Diğer kulüpler dava açmıştı ya ligden çıksınlar ya da vergiye tabii olsunlar diye belki vergi aynı olabilir sadece spor kulübü olarak

Yok onun icin buyuk bir para odemislerdi, Fransa Futbol Federasyonu ile anlasmislardi. 50 milyon euro mu neydi tam olarak hatirlamiyorum.

iyi haber Tarık ne olduğunu artık görmüştür

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk 44 dk.44 dakika önce
1- Dünkü tepkileriniz üzerine bu sabah Tarık Çamdal'ı tekrar aradım. Gelen tepkileri okumasını tavsiye ettim. Hepsini okudu.

2- Çok üzüldüğünü, G.Saray'ı sevdiğini ve bunları haketmediğini belirtti. Ancak kulüpten ayrılma konusunda inadı kırılmış görünüyor.

3- Umut Bulut'ta olduğu gibi G.Saray taraftarı güçlü bir tepki ortaya koyarak transfere adeta yön verdi. Sonucu değiştirdi.

Bu forumu okutmuş olabilir

Kardeşim 1 insanın canı çıkacağına adı çıksın bursa bile burası bursa akhisar değil diyor..Adam her gittiği takımda denge menge diyecek kendi kariyerini kendisi bitirecek bu gidişle..

Bursa'dan gider,Trabzon'u çalıştırır.Sonra 3 büyüklerin birine uğrar falan,daha yolu var Hamza'nın.Denemediği takım kalmayınca biter.

Bruma'ya ciddi ciddi 17milyon euro teklif varsa hemen yollamak lazım değerini bulan topçuyu yollayacaksın kim olursa olsun

biz bu sene şampiyonluga oynamıyormuyuz brumayı gönderme hevesi nerden cıktı yerine lavezzimi gelecek

De Jong gelsin, **************************** lig hapisane kaçağı tipli bir psikopat görsün. kuşlar ürksün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt