Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Kadroda çok stoper oldu serdar aziz'i almasaydık keşke 4.5m avro çöpe gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bos yorum. Birde Ligue 1 takip ediyorum diyorsun. Izliyorsan, Chedjou nun gercek kalitesini bilmelisin.
bu gece ben dursuncu olabilirim arkadaşlar şimdiden açıklayayım.
Peşindeyiz! @PesindeyizApp 1 dk.1 dakika önce
Galatasaray, taraftarının Akhisar Belediyespor maçındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" sebebiyle PFKD'ya sevk edildi.
Diarra'nin önceliği Marsilya'da kalmak. Marsilya paranın yanında oyuncu da istiyormuş heralde.
FabLamperti @gouffa83 2 dk.
Diarra reste la priorité absolue. Ils veulent Diarra+un autre #Galatasaray RT @Serguei @BilelGhazi ça n'enterre pas pisteDiarraapparemment
Yaptığımız lobi çalışmaları,sonucunu veriyor işte.Dursun başkan bana bir plaket takdim etse yeridir.
Fatih Altaylı: Arda ile Terim gerilimi Fransa’da değil, Antalya’da başladı. Bu gerilimde Emre Belözoğlu’nun dışarıdan fişeklemeleri de etken.
Fatih Altaylı: "Fatih Terim bir ara Arda’yı ve bir iki futbolcuyu Fransa öncesi takımdan kesmeyi düşündü. Ama yapamadı. Cesaret edemedi"
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Ligue 1 izliyorum demeyeceksin ozm bunu bana soruyorsan.Neymiş gerçek kalitesi? 30 maçın 25 inde hata yapıp 5 inde orta açıp gol attırmakmi
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
ulan dursun hep gece getiriyorsun oyunculari biletler daha ucuz diye
bu gece ben dursuncu olabilirim arkadaşlar şimdiden açıklayayım.
Ligue 1 izliyorum demeyeceksin ozm bunu bana soruyorsan.