Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renktas kac golünü falan bilmiyorum simdi istatistiklerini ama leverkusende gercekten iyi oynuyordu

yapma o yüzdenmi kasımpaşaya gitti ? bak yine diyorum ben sighortson erenle aynı tipte bir adam daha anlasmadık bile ama burada insanlar beğenmiyorlar adamı.Ona vurgu yapmak istedim..

Ne oldu hani kiralık oyuncu kötüydü. Oyuncu istediği sürece yine gelir sana. Geçen sene sövüyordunuz burda opsiyonsuz topçu mu kiralanir diye adamın ne zararı dokundu bize aha üstelik bu senede kiraladik

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Denayer bitmis, De Jong yoldaymis, Diarra bugün olabilirmis, ne oluyor yahu?

Bu 3´ü gelsin var ya, inanilmaz bir takim oluruz. Bu orta sahaya sahipken, kimse bize üstünlük kuramaz. Net yani.

Allahim insallah ya. Costurun bizi bugün ya.

Bu 3´ü gelsin var ya, inanilmaz bir takim oluruz. Bu orta sahaya sahipken, kimse bize üstünlük kuramaz. Net yani.

sighorson dan bahsetmemişsin?

Ilk 11 | Muslera-Cavanda-Chedjou-Denayer-Carole-Diarra-Tolga-Bruma-Sneijder-Podolski-Derdiyok

Yedekler | Selcuk-Sinan-de Jong-Sigthorsson-Josue-Hamit-Serdar Aziz-Linnes

Vay anasini ne kadro olurdu lan

Belirsiz ama sen artık adamı Amerika'dan uçakla getiriyorsun , tiote işi gibi değil artık o adam geldi. Diarra ekstra olur eğer alınırsa ve Donk çıkar oradan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öyle bir şey olursa zaten Donk kesin gider. Diarra gelirse mecburiyetten De Jong'u almak zorundasın böylece Donk şutlanır

DHA da Denayer haberini bulamadım bulan biri yollasın.

yapma o yüzdenmi kasımpaşaya gitti ? bak yine diyorum ben sighortson erenle aynı tipte bir adam daha anlasmadık bile ama burada insanlar beğenmiyorlar adamı.Ona vurgu yapmak istedim..

yok ben sahsen begenmiyorum demedim

aksine avrupa kupasinda fena degildi

evet eren düsüse gecti ve kasimpasaya geldi

ama leverkusende ki ilk döneminde eren kumasinin iyi oldugunu gösterdi

açarsın euro 2016 izlersin izlanda maçlarını ben adama dünya yıldızı muamelesi yapmadım ikiside hemen hemen aynı oyuncular.İkiside pivot santrafor.Sorun ereni beğenip beğenmemek değil zaten ereni beğenen insan aynı tip oyuncu yedekleyecek forvet yada sakatlık durumunda alternatif olur dzeko drogba bu ayarda oyuncuları alamazdık cl ye gitmiyoruz seneye zaten şampiyon olursak 1.sınıf forvet şarttır bu takıma..

beğenmedim diye bişey demedim iyi transfer zaten arkadaş ereni itin makatına sokup sigtorsonu dünya yıldızı yaptı

yönetim çapından büyük iş yapmış olur.

Öyle bir şey olursa zaten Donk kesin gider. Diarra gelirse mecburiyetten De Jong'u almak zorundasın böylece Donk şutlanır

Harika olur vallahi. Yani fb ergenleri gibi( Başkan'ları da dahil ) yüzyılın kadrosu demem ama son yılların en derin kadrosu olur . Keşke diarra gelse de çilek olsa

Ilk 11 | Muslera-Cavanda-Chedjou-Denayer-Carole-Diarra-Tolga-Bruma-Sneijder-Podolski-Derdiyok

bakarsan cok yaklastik bu kadroya sadece diarra eksik

ondada ihtimal bence yüzde bire düsmüs olsa bile daha bitmedi gibi duruyor

Yabanci hakki 18 kisilik kadroda en fazla 11 hakan bey

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakmayin konusanlara. Sigthorsson baya faydali olacaktir.

As forvetimiz olsaydi bende kizardim ama yardimci forvet olarak baya is yapacaktir.

Denayer de geliyor ve defans hattini ileri cekebilecegiz böylelikle.

Ideal olani Denayer ve Serdar´in iyi ikili olmalari olurdu ama Chedjou daha önde yine de bence.

Bende Diarra totemi yapiyorum ama o da gelirse var ya. Aman Allahim.

Arkadaşlar olay belli, eğer diarra bugün gelirim derse ; doğrudan Donk'u şutlayıp jong ve diarra'yı alacağız . Diarra yok ben cins adamım gelmiyorum derse , sadece jong gelecek ve Donk devre arası şutlanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt