Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra karılık yapmayıp, anlaşılan parayı değiştirmeseydi şu an bizdeydi . Ne kadar gıcık bir adam ya, Rus'larla anlaş ama sen git ben 5 milyon istiyorum de . Allah ıslah etsin , şimdi ne güzel gelmişti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gökmen Özdemir: Galatasaray'ın Tiote'yi almamasının nedeni sakatlık raporu değil. Perşembe günü açıklayacağız.

Gökmen Özdemir: Galatasaray; Gyan, Isaac Success, Vargas, Eto'o ve Rodallega ile görüşüp en son Sigthorsson'da karar kıldı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvetlere bak gelene bak. :red:

Bu diarra'ya çok kıl oldum , zAten kariyeri boyunca kalitesine yakışmayacak karakteri var

Aston Villa, 15 milyon pound a Jonathan Kodjia yi transfer etti.

Bu sene 60+ milyon euro ödedik transferlere, 2. lig takimi olarak. Umarim basari da gelir.

G.Özdemir: Hoca bir futbolcu söylüyor; M.Özbek, L.Nazifoğlu, A.Yalman başka futbolcu söylüyor. Bir futbolcu üstünde yoğunlaşmak zaman alıyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu fiko bu sene saçma sapan şeylet yapıyor . Adriano'yu almış Ada'mlar gidip 2 küsür Caner'e veriyorlar , abubakar gibi üst klas olmayan Ada'ma opsiyonsuz 2.5 verip yıllık da 3.3 ve artı para veriyorlar . İyi iyi daha da böyle şeyler yapsınlar , Nasri olmadı ya bunlar hep boş

Aston villa ikinci ligde takım 20 milyon Euro ya topçu almış vay be

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Diarra gelse orta sahaya bak . De jong - diarra - snejder . Gelsinler gol atsınlar da göreyim öyle kolay kolay atamazlar böyle . Diarra cinsi gelmiyor işte , sıkıntı orada

fenerin sow olayında bir dümen oldugu çok basit eğer güzel bir metin hazırlansa bu transferde usulsüzlük hile oladugunu anlatan uefaya mail olarak göndersek

bence eminim dikkat çeker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt