Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş çok iyi açıklamışsın inandım ama sonra cem uzanı gördüm avatarda hayallerim yıkıldı. :D İnşallah dediğiniz gibi olur izlerken zevk aldığımız bir sene sonrası şampiyonluk gelir..

Umutluyum bu seneden süper kadro oldu bana göre hem bjk hem feneri tokatlarız hemde bu sene fenev leş bi darbe vurup karıköy de yenmek lazım tek bildikleri şey o ordada yenelim de ne dicekler bakalım

Kardesim yasim 17 degil bi halt bildigin zaten yok .d kendine eziyet eden bi tipsin olmayacak olmayacak olmayacak . Olmadi iste mutlu ol artik .d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayni cümlede kendinle celisen zekali birisin demek.

'Bi halt bildigin zaten yok' 'Olmayacak olmayacak olmayacak, olmadi iste mutlu ol artik'

Demek ki bazi seyleri biliyormusum, soru isareti senin ne bildigin. Haddini bil bence yavas yavas, acitmasinlar.

Bilmiyorum son durumunu ama kalitesi ortada Nigel De Jong'un bize Leiva Donk veya Lassana gibi defansif özellikleri yüksek değil De Jong Melo Medel gibi psikopat katiller lazım De Jong'da orta sahanın kasabı olur gelsin kendisi
Nigel de Jong vs Felipe Melo | Compare football players | Who is best? | Goal-247.com
Bu alt kısımdaki abilities kısmına iyi bakın
salvador-brazil-13th-june-2014-l-r-wesley-sneijder-nigel-de-jong-ned-E2498E.jpg

Sırf şu kare için almamız lazım ya adamı Sneijder'in has kankisi adam
article-2657446-1EBEABDC00000578-965_306x438.jpg

Sneijder'in kardeşi geldi diyebilir miyiz? :asd22:

lEj0JB.jpg

iyi, de jong a alışmaya başlamışız forumcak.yatmasında transfer,son günlerimiz sabıkalı 1 senedir malum

Bilmiyorum son durumunu ama kalitesi ortada Nigel De Jong'un bize Leiva Donk veya Lassana gibi defansif özellikleri yüksek değil De Jong Melo Medel gibi psikopat katiller lazım De Jong'da orta sahanın kasabı olur gelsin kendisi
Nigel de Jong vs Felipe Melo | Compare football players | Who is best? | Goal-247.com
Bu alt kısımdaki abilities kısmına iyi bakın
salvador-brazil-13th-june-2014-l-r-wesley-sneijder-nigel-de-jong-ned-E2498E.jpg

Sırf şu kare için almamız lazım ya adamı Sneijder'in has kankisi adam
article-2657446-1EBEABDC00000578-965_306x438.jpg

Ooo De jong reisin de damarı çıkıyor benim için tamamdır gelsin

Ayni cümlede kendinle celisen zekali birisin demek.

'Bi halt bildigin zaten yok' 'Olmayacak olmayacak olmayacak, olmadi iste mutlu ol artik'

Demek ki bazi seyleri biliyormusum, soru isareti senin ne bildigin. Haddini bil bence yavas yavas, acitmasinlar.
Yurt disinda ne yiyip ne iciyosun guzel kardesim . Haddimi sorgulamak sana mi kalmis. Lassana diye agliyosun bi aydir simdide millete laf ediyon inandiniz hepiniz boylesiniz diye .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder'in kankalarını transfer ediyorken Muntari'yi de kadroya katsak fena olmaz.

Bir dönem adı Galatasaray ile anılan Martín Benítez, Independiente ile olan sözleşmesini 2019'a kadar uzattı.

Denayer taraftarı çok sevmiş belli, Ada'm everton'u istemeyip bize gelmiş. Adamsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neyse Fatih Terim´in basin toplantisi baslayacak 20 dakika sonra. Sansasyonel seyler söylese de ortalik karissa :) Seviyorum kaosu

Brumanin sözleşmesini uzatmaliyiz bir an önce sene sonunu beklemeyelim.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt