Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar benfica'dan ve porto'dan oyuncu kiraliyor, hemde kaliteli oyuncular, ustelik ilk 11 icin, bizim kiraladigimiz sigthorsson yedek kulubesi icin.

Diyelim ki bir macta eren ile maci cozemedin, yedekten sigthorsson oyuna alirsan maci cozer mi, ikiside pivot, alinacak ikinci oyuncu hizli biri olmasi lazimdi, hele ki deplasman maclarinda, mesala besiktas macinda bruma'nin hizina hic bir tane oyuncu yetisemedi.

Deplasman maclarinda cok bos alan bulacaksin, hele de son dk'larda, hizli bir forvet oyuna alsan fazlasiyla pozisyonlara girersin ve kontra ataga cikarsin.

Sigthorsson'un iyi bir performans sergilemesini cok isterim, belki de patlama yapar bizim ligde, ama benim dusuncem: hem oyuncu tarzi olarak, hem de kalite olarak yanlis oyuncu kiralandi.

haklısın ama yedeğe alacağımız oyuncu en fazla o kadar olurdu. Bana sorsan Dembele 2-3 milyon € verilip alınmalıydı ama olmadı. Yedek kalsa da olurdu.
Şimdi Sinan ve Poldi hatta Bruma da forvet olarak düşünülebilir.

Lassana

CrIlXHHWEAAmhGN

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Nevzat Dindar: "De Jong tekrar Hollanda Milli Takımı'na seçilmek istiyor. De Jong için bonservis ödenmeyecek."

sayer920: NAYIR OLAMAZ. BUNCA SENE SENI SEVEN AZIZ BABANA NASIL IHANET EDERSIN CANER. HIC MI VICDANIN SIZLAMIYOR BUNLARI SILERKEN CANEEERRR.

emrah-4126-44B6-2408.jpg

fenevlilev delirdi canerin olayına ulan bu fikoda manyak elinde sol bek var zaten sen böyle adamları alarak yol yapıyorsun işte Tüm Türk futbolculara gidin avrupaya bedelsiz canınızı sıkmayın oynayamazsanız 3 büyüklerden biri muhakkak alır sizi keşke almasaydı tinerciler iyi adam olduğundan değil yani madem gittin göster orada kendini caner burada ne işin var.Deselerdi daha iyi olurdu ama neyse bizim almadığımız iyi oldu en azından bu becekelilerde bu sezon fena patlayacaklar görürsünüz cl bunları bitircek.Kaldıramayacaklar o maç temposunu

Ulan ben baskan olsam diarra su an mesaj yollasa tamam teklifinizi kabul ediorum diye bende cevap olarak: '' o teklif kendini monacoya pazarlamadan onceydi simdi de biz seni istemiyoruz kib by'' derdim

kendi adıma diarra gelirse eğer biz arklarla denayeri karsılamaya gideceğiz...

Çünkü henüz 21 yasında gencecik avrupada kalmak ister adam yani cocuk bize gelmek için herkesi reddetti ki avrupada olmadığımız bir sezondan bahsediyoruz..
Yani helal olsun şu denayere Türk futbolcular senden yiğitlik Galatasaraylılığı öğrensin denayer keşke bonservisini alabilsek

Küfür yasak degil mi

1-2 sayfa önce sergen küfür etti raporladim

Gereken yapilsin

kendi adıma diarra gelirse eğer biz arklarla denayeri karsılamaya gideceğiz...

Çünkü henüz 21 yasında gencecik avrupada kalmak ister adam yani cocuk bize gelmek için herkesi reddetti ki avrupada olmadığımız bir sezondan bahsediyoruz..
Yani helal olsun şu denayere Türk futbolcular senden yiğitlik Galatasaraylılığı öğrensin denayer keşke bonservisini alabilsek
Sabah 05.30 denayerin gelisi kardesim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caner ve Gökhan dan sonra fener taraftarı
89bd5db6d77ba09f39534b7309d88757.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt