Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hele sükür akli selim yorumlar gelmeye basladi

Sorun Tudor degil,sorun yönetim ve futbolcular.
Son yillardaki pisirik tdler sayesinde bazi is ahlakindan yoksun,karaktersiz ama zeki futbolcular ipleri eline aldi ve bu tembellik,ahlaksizlik hemen hemen tüm takima bir virüs gibi isledi.

Tudorun oynatmak istedigi futbol tipki Fatih Terim gibi prese dayali,ikinci toplari toplayan,rakip takimi abluka altina alan,hizli,dinamik futbol.

Bu konuda Fatih Terim ve Tudor birbirleriyle örtüsüyor.
Bu tabiki demek degildir ki Tudor ayni kalitede veya ayni seviyede.

Ama Fatih Terim'in cok üzerine oynanmaya baslandi.
Bunu Td iken yapabilirler artik belki Bu rüstü ve arda olayindan sonra yüreklenerek ama baskan olarak degil!

Bence Fatih Terim artik baskanlik yapmali
Baskanlik yapabilecek her vasifa fazlasiyla sahip.
Yaninada Abdürrahim Albayrak
Transfer komitesinin basina Haldun Üstünel
Scout ekibi ztn belli
Altyapiya ztn Fatih Terim'in ekibi var belli
Td Tudor
Yönetimede profesyonelleri yerlestireceksin
Cok mu sey istedim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Peşinen belirteyim, yerli hayranı veya yabancı düşmanı biri değilim. Genel olarak ülkede verimli şekilde futbolcu yetiştiremediğimiz de bir gerçek. Ancak son dönemde beni fazlasıyla rahatsız eden bir durum var. Taraftarlarımız yeni sezon için kadro yapıyorlar. Yeni sezonda hangi 11 ile oynamalıyız konulu tartışmalar oluyor. Gördüğüm birşey var ki herkesin kafasındaki 11 farklılıklar barındırsa da değişmeyen tek birşey var ki düşünülen kadrolarda tek bir Türk oyuncunun bulunmaması. Herkes 11 yabancılı kadro yapıyor. Arada bir arkadaş Serdar Azizli kadro da yapmış. Aga bu nasıl bir kendi ülkesinin insanına güvenmemektir. Bu nasıl bir ithal malın bokunda boncuk vardır zihniyetidir. 80 milyonluk ülkenin 25 milyon taraftarı olan bir camiasının 11 kişilik futbol takımı kadrosunda bile tek bir yerli futbolcu görmeye tahammül edemez hale gelmiş insanlar. Hadi herşeyi geçtim "transfer edilmesi istenen"lerde bile Türk yok. Bizim UEFA Kupası kazanan kadromuzda taş çatlasa 3 ya da 4 yabancı oyuncu vardı. Geldiğimiz nokta üzüntü verici.

mesele yerli yabancı mevzusu değil kalitedir. Eğer elinde 20 yaşında arda turan varsa o oynar benim en büyük hayalimdir full altyapıdan çıkma ilk 11 çünkü bizdendir ama eğer tarık çamdal yerine marianoyu izlemek istemek yabancı hayranlığıysa sıkıntı yok sonuna kadar

Ilkay Gondogan Emre Can Mesut Ozil gelmek istedi de biz mi hayir dedik ?

kaliteli yerli yok kaliteli olanlarda avrupada oynuyor şuan arada nadir cengiz gibiler çıkıyorsa onlarında yolu büyüklere düşmüyor artık türkiye pazarı globalleşti avrupaya gidiyorlar

53fd004b3b31387c1ab6a5b7d7b92383.jpg

GECE HABER \Terim'in yakın arkadaşı Süreyya Ertuğrul
Dursun Özbek,Terim'ı alacak dedi .. https://twitter.com/Hamza_kral58/status/893632573536051200/photo/1

kaliteli yerli yok kaliteli olanlarda avrupada oynuyor şuan arada nadir cengiz gibiler çıkıyorsa onlarında yolu büyüklere düşmüyor artık türkiye pazarı globalleşti avrupaya gidiyorlar

güzel tespit ama Burak Bey'in yorumundan yola çıkıp farklı bir açıdan bakarsak; yerli futbolculara çok tahammül etmediğimiz ortada. mesela Carole Türk olsa bence sahadan çıkamayabilirdi. veya Yasin ağzıyla kuş tutsa bize yaranamıyor ama Garry'e tahammül sınırımız daha fazla. veya Selçuk resmen vatan haini gibi muamele görüyor ama yabancı olsaydı bence ilk 2 sene oynadığı futbolun hatırına da olsa 5 sene yatışına ses çıkarmayabilirdik.

Ilkay Gondogan Emre Can Mesut Ozil gelmek istedi de biz mi hayir dedik ?

Emin olun süper ligte olsalardı yüzlerine bakmazdık. Cengiz burda yanıbaşımızdaydı mesela. Bir gün adamı alsakmı ne iyi topçu diyen kaç kişi olmuştur. Birde düşününki adama 10m felan verip aldığımızı. Kıyamet kopardı. Adamı da bitirirdik.

Son düzenleme:
Peşinen belirteyim, yerli hayranı veya yabancı düşmanı biri değilim. Genel olarak ülkede verimli şekilde futbolcu yetiştiremediğimiz de bir gerçek. Ancak son dönemde beni fazlasıyla rahatsız eden bir durum var. Taraftarlarımız yeni sezon için kadro yapıyorlar. Yeni sezonda hangi 11 ile oynamalıyız konulu tartışmalar oluyor. Gördüğüm birşey var ki herkesin kafasındaki 11 farklılıklar barındırsa da değişmeyen tek birşey var ki düşünülen kadrolarda tek bir Türk oyuncunun bulunmaması. Herkes 11 yabancılı kadro yapıyor. Arada bir arkadaş Serdar Azizli kadro da yapmış. Aga bu nasıl bir kendi ülkesinin insanına güvenmemektir. Bu nasıl bir ithal malın bokunda boncuk vardır zihniyetidir. 80 milyonluk ülkenin 25 milyon taraftarı olan bir camiasının 11 kişilik futbol takımı kadrosunda bile tek bir yerli futbolcu görmeye tahammül edemez hale gelmiş insanlar. Hadi herşeyi geçtim "transfer edilmesi istenen"lerde bile Türk yok. Bizim UEFA Kupası kazanan kadromuzda taş çatlasa 3 ya da 4 yabancı oyuncu vardı. Geldiğimiz nokta üzüntü verici.

İyi yerli oyuncu var da biz almiyoruz.

Reis sen Türk oyunculu bir kadro yapabilirmisin rica etsem? Samimiyeten merak ediyorum? Serdar Aziz ismi geçmiş, adam antreman yaparken saha da çimsiz çukura basmış sakatlanmış. Tolga mı Fernando mu? Tarık mı Mariano mu? Gomis mi Eren mi? Muslera mı Eray mı? Belhanda mı Sinan mı? Selçuk mu Ndiaye mi? Yasin mi Feghuili mi? Ben beremedim reyis sen yardımcı olabilir misin?

Türk futbolunun geldiği düzeni soruyorsan bana değil oyunculara sorcan söz de en kalitelisi Arda, futbol dışı ne varsa orda. Yasin takım 6. olmuş 4. olmuş zam isterim. Sinan Gümüş beni gönderin de gönderin.Herkes üzerine titriyordu o direk kendisini messi olarak görmeye başladı. Bak burda u16 u17 diye yırtınıyor millet. 3tane oyuncu herkesin sakındığı göz bebeği? Semih desen en has Galatasaraylı en çok sevdiğim kişi ama yetersiz. Sen söyle ?

Günaydin Beyler

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

ciguli nin 600b euro alacagı varmıs, verin su parayıda gelsin. ne uzadı be..

güzel tespit ama Burak Bey'in yorumundan yola çıkıp farklı bir açıdan bakarsak; yerli futbolculara çok tahammül etmediğimiz ortada. mesela Carole Türk olsa bence sahadan çıkamayabilirdi. veya Yasin ağzıyla kuş tutsa bize yaranamıyor ama Garry'e tahammül sınırımız daha fazla. veya Selçuk resmen vatan haini gibi muamele görüyor ama yabancı olsaydı bence ilk 2 sene oynadığı futbolun hatırına da olsa 5 sene yatışına ses çıkarmayabilirdik.

Hiç katılmıyorum.
Bugün Carole ile sezona başlayacağız diye kabuslar görüyoruz. Keşke bir an önce satsak da kurtulsak. Taraftarın Carole'e sabrı Tolga'dan çok da farklı değil
Kötü futbolcunun yerlisi de yabancısı da kötüdür. Kapıya konan ve konduğu için de taraftarın memnun kaldığı Cavanda ve De Jong yerli değil hak verirsin ki.

Alnitak Alnilam Mintaka

Taraftarın yerli oyuncuya tahammülü yoksa bunun sebebi yönetimler, altyapıdan sorumlu insanlar, teknik direktörler ve yerli futbolculardır. Asla taraftar değildir.

Biz mecbur değiliz milyon eurolar kazanıp bir karış göbeğiyle sahada futbol oynadığını zanneden Olcanları, Sabrileri izlemeye.
Mecbur değildik ama yıllarca bizlere bu topçuları izlettiler. Hantal vücutlu olmayan yerli futbolcu benim aklıma dahi gelmiyor. Yaptıkları işe saygısı olmayanlara çok katlandık.

Kimse taraftara suç atmasın.

Alnitak Alnilam Mintaka

Ülke futboluna sitem ediyorsan eyvallah.

Ancak taraftar artık çıldırdı yerlilerin bu saçma hareketlerinden çeteleşmesinden sabotajlarından. Şuan birçok insan acaba Östersund maçını sabote mi ettiler görüşünde ise bunun sebebi Gomis Muslera gibi yabancılar değil Selçuk Sinan gibi yerliler.

Milli takımın kaptanı Barcelonanın 7 numarası olan oyuncun ben adamım adamlık diyip 100 bin euro için ülkesine ihanet ederken, profesyonelliğiyle övülen Hamit 4 milyon euroyu 1 maça çıkmadan rızkım diyerek söke söke alırken, karakterli gösterdiğimiz Selçuk formayı çıkarıp atarken(ki Mancini ve Prandelliyi sabote eden de kendisi) ve daha niceleri sayılabilecekken neden ben kadroma yerli yazayım ki ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt