Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun, fatih hocanın ayağına kapanacak bugün. Eğer terim kabul ederse gündem çok değişir, havamızda değişir. Çok iyi takım kuruluyor. Terim böylebir ortamı kaçırmak istemez. Hayırlısı olsun.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bana kanat için fazla savruk geldi.

tam box to box.

ama kanatta olsa defansta çağ atlatır. kanatlar defansa yardım eden tarzda olacak.

asamoah fernano ndiaye fegouli .

YouTube

iyi oldugunuzda gelir işler kötüye sardıgında gider.

Çok doğru bir tesbit. FT mania var bu forumda. "Yetiş FT , kurtar bizi" modunda herkes. Halbuki kurtarılacak olan takım değil FT nin taa kendisi. Son mekan basma ve Milli Takimdan kovulma olaylari sonrasinda adamin itibari, karizması yerlerde. Mr Ego TD lik değil, mafyacilik yapsın artık.

İlla topclass bir sol bek almamız mı lazım?

Akarı kokarı olmayan sol taraftan gol yememızı engelleyecek pasları da fena olmayan bir sol bek işimizi görür.

Antep kayserı kadar olamıyor muyuz. Adamlar 500 bın euroya ligi götürecek uygun bütçeli adamlar akup oynatıyor
Carole saatli bomba alalım Almanya ekolunden bir bek bakalım işimize.

Çok doğru bir tesbit. FT mania var bu forumda. "Yetiş FT , kurtar bizi" modunda herkes. Halbuki kurtarılacak olan takım değil FT nin taa kendisi. Son mekan basma ve Milli Takimdan kovulma olaylari sonrasinda adamin itibari, karizması yerlerde. Mr Ego TD lik değil, mafyacilik yapsın artık.
İkimizin de birbirimize ihtiyacı var

Dursun'un Bodrum'a gittiği haberleri dovru mu?

Muslera
Mariano Maicon Serdar Asamoah
Ndiaye Fernando Belhanda
Feghouli Gomis Gaitan

Offffff

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hagi is ahlaki üst düzey bir adamdi,antrenmanlarda her daim yüzde yüzünü veren ve extra antrenmanlar yapan ve yaptiran adam gibi adamdi

Futbolu birakmasida ztn antrenmanlarda artik yüzde yüzümü veremem tehlikesi olustugu icindi yoksa Sneijder kafasinda olsa rahat 2-3 sene daha oynardi

Öyle rastgele birseyler yazmayin tudoru kötülemek icin

Tudora gelince,istedigi is ahklaki ki son derece dogru

Sunuda bilin; star oyuncu digerlerinden örnek alinir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yine işinize geldiği gibi yorumlamışsınız. Hagi lafı sadece bir örnekti ben hagi antrenmanlarda koşmuyor demek istemedim. Tudor yıldız isimlerle çalışmayı bilmiyor demek istedim. Ona sürekli biat edecek adamlar lazım. Selçuk ya da Yasin gibi. Bruma'ya takan adam Yasin'i 90 dakika oynatıyordu. Östersunds maçından sonrada keşke buralarda yazsaydınız lütfen sabredelim iş ahlakımız çok üst düzey diye. Maçı çevirecek adamımız ve sistemimiz yoktu ama müthiş iş ahlakımız vardı. Teşekkürler Tudor.
Çare Fatih Terim.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Günaydın iyi haftasonları iyi nöbetler arkadaşlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Östersunds'a karşı ne oynattı? 6 aydan beri takımın başında bir tane organize atak yapamadık? Ben Östersunds maçını Arena'da izledim sahada ne oynadığını bilmeyen 11 adam vardı. Doldur boşalt yapıyordu takım, Maicon sağ bek gibi oynurdu. Yedekte Garry varken Yasin gibi futbol ile alkası olmayan bir adamı 75 dk sahada tuttu. Tromso örneğini vermen komik olmuş. Tromso bir kazaydı. Oynadığımız maçın zeminini hatırlamıyor musun? Geretsi neden eleştireyim anormal bir durum vardı o gün. Östersunds maçı ise kaza değil faciaydı. 2 maçtada adamlar seni sahadan sildi.

Selçuk, Tolga, Carole, Linnes, Çalık, Yasin, Sinan'la neyin taktiğini sistemini kuracaksın kardeşim!
Gerets'in elindeki kadroyla Tudor'unki bir mi tekrar düşün! 83 puan aldı o kadro boru değil 83. Gamsız topçuları yoktu. Sırf Tudor gitsin diye maç satan çakallar var şimdi

Öszıkkım maçındaki kadro 2-3. Ligdeki takımları bile yenemez

Yalnız Emir haklı 6 aydır takımda hiç bir şey katmadı şu takıma.Östersunds maçına çıkan oyuncuların çoğu ile kaç aydır kadro kuruyordu. O maçın kazanılmamasının bahanesi yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine işinize geldiği gibi yorumlamışsınız. Hagi lafı sadece bir örnekti ben hagi antrenmanlarda koşmuyor demek istemedim. Tudor yıldız isimlerle çalışmayı bilmiyor demek istedim. Ona sürekli biat edecek adamlar lazım. Selçuk ya da Yasin gibi. Bruma'ya takan adam Yasin'i 90 dakika oynatıyordu. Östersunds maçından sonrada keşke buralarda yazsaydınız lütfen sabredelim iş ahlakımız çok üst düzey diye. Maçı çevirecek adamımız ve sistemimiz yoktu ama müthiş iş ahlakımız vardı. Teşekkürler Tudor.
Çare Fatih Terim.

Brumayı geldiği hafta kadro dışı bırakan adamdan hiç bir halt olamz bu bariz bişey tudor sadece güzel konuşuyo ama icraat yok takımda tik tak pas yapan yok selçuk zaten bitirmiş kafasında Galatasarayı bu kadar ıslıklanan adamdan hayır gelmez zaten yasin de yeteneksiz bir adam .. bu kadroyu Terim adam eder bu bariz bişey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt