Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando'nun basın toplantısı var şu an. Denayer'de gelmek istiyormuş öyle diyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denayer kiralık gelsin stoper için para kalmadı serdardan ahmetten iyidir

Fernando: Denayer ile sık sık görüşüyorum.O da Galatasaray'a gelmek istiyor.Umarım bizimle beraber olur.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor oynatacağı futbol hakkında birşey söylemişmi onu sorun
Kimle birlikte oynayacak fln
Muhabirler tırt ya

Transfermarkt'da piyasa değerlerine bakıyordum da transferler biraz toparlamış yoksa çok kötü durumdaydık. Yeni transferler zaten kafada duruyor. BJK ile fark kapanmış, Lens transferini henüz girmemişler ama Feghouli'nin de geleceğini varsayarsak yine iyi durumda. Fenerbahçe iyice yerlerde sürünmeye başlamış nereden nereye

Denayer gelsin, adam bekte de oynayabiliyor. Kiralayalım, Serdar zaten cam adam 34 maçın 40'ında sakat. Ahmet sığırından da PTT stoperi anca olur.

Geri zekalı muhabirlerimizin, basın toplantısında soru soramama hastalığı devam ediyor. Anca mal bir insan bu kadar salak sorular sorabilir. Adama ney Talisca'dan veya Josef'den

Mert sanki kendi düşüncelerini aktarıyor gibi. :D

Soru cevap diyaloglarını paylaşalım pls.

Roberto Baggio
@baggio_transfer

Asamoah için Juve kiralamaya razı. Oyuncu tamam. Daha önce çok yazdım. Yenge sıkıntı. Galatasaray aşırı ısrarcı.
01:33 - 5. Aug. 2017

dogrumu bu ?

Ulan ikna edin su yengeyi artik
Bir kadın İstanbul'da neden yaşamak istemez anlamıyorum.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

asamoah ve denayer bi de üstüne terim gelse sağlam takım oluruz da asamoah ın 1 yıllık sözleşmesi kalmadı mı nasıl kiralayacaz

Denayer'in burada kız arkadaşı falan mı var olum? Bu sevginin başka açıklaması olamaz. Halbuki adama eziyet olması lazım. Stoper hariç heryerde oynattık adamı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt