Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an tehlikenin kimse farkında değil ama bu sezonun en önemli transferi Feghoulidir şampiyonluğa oynamak istiyorsan. Eğer Feghouli transferi olmazsa, diğer transferlerin bir anlamı kalmaz şampiyonluk yolunda. Net konuşuyorum, bu benim fikrim.

Çok beğenilen, ama hakemlerle yürüyen, Beşiktaş bile 2 senedir kanatları sayesinde şampiyon olabiliyor. Babel gibi 3. sınıf kanat bile çok işlerini gördü adamların. Lens gibi adam bile bu ligte etkili oldu. Brumanın tek başına vasat bir Galatasarayı nasıl sırtladığını gördük geçen sezon. Artık futbolda kanatlarda bitiyor iş.

Siz düşünün bir Feghouli neler yapar neler. Eğer kanatlar Garry-Yasin olursa, size net diyorum, takımdan cacık olmaz. Olmazsa olmaz transferi Feghouli, mutlaka alınmalı. Bu saatten sonra ciddi şüphelerim var ama.

Feghouli gibi etkili kanat oyuncun olmazsa, hücumda değişkenlik kalmaz. Tüm yük Belhandaya biner ve Gomis zaten etkili olamaz. Yasin gibi futbolcular hücumları frenleyen isimler. Ne istiyorsa verin, en önemli transferi yarıda bırakmayın.

Denayer ve Feghouliyle kapatalım.

kiralık gelecekse min. 2 yıllıgına gelmeli ve opsiyonuda astronomik olmamalı.

1 yıl kiralık olmaz.
Olur canım niye olmasın
2 tane kiralık adam alırsın biri sol kanat diğeri stoper şampiyonlukta pay sahibi olurlar

Sol bek ve feghouli'ye parayı bayılacağımızı varsayarak söylüyorum

TapaTalK

Feghouli için artık gelecek mi gelmeyecek mi diye konuşmak anlamsız. Cenk Ergün Fernando için ne dediyse Feghouli için de aynısını dedi, keza medya da kaç haftadır söylüyor transferin bittiğini. O konuda bir sıkıntı yaşamayız.

Şimdi en kritik bölge sol bek. Oraya alınacak adam illa müthiş olsun istemiyorum şahsen, defansı iyi olsun, kademeye iyi girsin bana yeter. Ama illa gözü kararttıysak Asamoah'ı kiralamak rüya gibi olur. O adamı buraya bir getirebilsek tek üzüleceğim nokta adamı orta sahada değil de sol bekte kullanıp özelliklerini kısıtlamak olur. Her bakımdan müthiş bir adam, keşke bir ihtimal olsa da getirebilsek.

Stopere Denayer, forvete de vasat üstü bir adam bulursak bu iş biter.

Nevzat Dindar @nevzatdindar

Bitmiş Feghouli'ye değil sonrasına odaklanın.. İyi geceler..

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Feghouli p.tesi öğlene doğru kap'a bildirilir tahmini akşamı da gelir

TapaTalK

Feghouli gelsede rahatlasak. Ahmet Bulut 1-2 güne netleşir dedi 13 gün oldu

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli gelmeyecekse alternatiflere bakalım bari

Ikinci diarra vakası yaşamayalım

Son düzenleme:
Asamoah çok iyi olur, şamp diyebiliriz. Bu arada akşama fernando oynasa da izlesek

Denayerin küçümsenmesine anlam veremiyorum. Iyi olmadığı fikirlerine saygı duyabilsemde, şehir efsanesi gibi geliyor. Denayer dip yapmış bir takıma geldi ve bana göre defansta en etkili isim oldu. Ama bir oyuncuyla bir yere kadar işte. Benzer şeyler Sneijder için geçerli.

Denayerin kafası rahat olursa, iyi bir takımda sürekli oynarsa, ilerde iyi paralara bile satabilirsin. Kjaer denilen adam bile 12ye gitti manipüalsyon yoksa arkadaşlar.
Denayer bir defans oyuncusu için fazla atletik ve pozisyon bilgisi zaten oyuncuyu karşılamasından iyi olduğu görünüyor. Rakibin güçlü yönüne ve güçlü ayağına göre pozisyon alıyor. Bunu bizim çoğu stoperler yapmıyor, düz adamın üstüne yürüyorlar rakibi tanımadan mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt