Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye için bu kadar para verince acaba Feghouli için fiyat mı arttırdı WHU,olmuş olabilir

sol bek için yüksek profilli birini beklemiyorum. bu sene yönetim isimleri bilerek medyaya sızdırdı çünkü hepsi kaliteli oyuncular ve taraftarı heyecanlandırıyor kombine satışları 25 bini geçmiş durumda, daha kapa bildirilmeden çoğu oyuncunun maliyetini bile doğru yazdı gazeteler. sol bek için iyi bir isim alacak olsak çoktan medyaya sızardı büyük ihtimal fırsat transferi kovalıyoruz

Stopere en uygun isim şu an denayer. Tanıdık bir isim ve işi götürür. Solbek çok kritik. Riera gibi bi herif lazım bize. Ayağı yere basacak ve top tutacak.

Terim gelirse tam istediği olur, üstelik Mariano'da diğer kanatta muazzam olur, Asamoah aslında göbekte oynarsa yazık olur. Ver full çizgiyi önüne koy ikinci forvet gibi oynayan kanat forveti içinden geçsinler.

Merkez orta saha gibi benim aklımda kaldı Asamoah,3-4-3 ün solunda da oynayabiliyor ama 4'lüde oynarken görmedim gerçi bu ligde rahat oynarda ne bileyim sanki daha uygun asıl bir sol bek bulunabilir gibime geliyor,Badouyu almayıp Asamoahı alsak tamamdı ama

Evren Göz : Galatasaraylı yöneticiler, Volkan Şen ile ilgilenmediklerini söylediler.

-------------Muslera----------
Mariano Maicon Denayer Linnes
------------Fernando----------
-----NDiaye--------Asamoah--
Feghouli--------------Belhanda
--------------Gomis-----------

Sistem 4-3-3

Nasil olur sizce?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Beşiktaş'tan Talisca için resmi açıklama: Benfica Kulübü oyuncu için gerekli evrakları göndermeyerek etik dışı hareket ediyor.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu: Galiba Benfica'ya Talisca için teklif var. O yüzden kriz çıkartıyorlar.

:asd22::asd22:
Talisca gelmezse ilk 5 e giremezler beter olun...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

1. Muslera
2. Mariano
3. Maicon
4. Fernando
5. Belhanda
6. Gomis
7. Badou
8. Feghouli
9. Linnes
10. Carole
11. Garry
12. Donk (takimda kalacagini dusunuyorum)
13. Stoper/Sol bek/Sol kanat/Forvet
14. Stoper/Sol bek/Sol kanat/Forvet

Herkes oyle kafasina gore yaziyor da 14 yabanci kuralini unutanlar var.

Stoper'de Maicon, Serdar, Ahmet, Koray, Ozan ile idare edebiliriz zaten avrupa'da yok, gerekirse Donk da stoper oynar.

Sol bek 100% alinmali.

Sol kanat veya forvet, benim tercihim sol kanat olurdu, alacagimiz forvet alternatif biri olacak, tercihim ilk 11 icin alinacak iyi bir sol kanat. Ya da donk, linnes, carole uclususunden birini yollayip hem sol kanat hem forvet alabilirsin.

Asamoah aslen bir ortasaha oyuncusudur. 8 numaradır. Essien ile yanyana oynardı milli takımda. Udinese'de de ortasaha oynadı. Yani Juventus'un onu alış nedeni ortasaha idi. Juve kariyeri de öyle başladı. Ama Juve 3-5-2 oynamaya başlayınca hem ortasahada çok kaliteli oyuncuların olması (Pirlo, Marchisio, Vidal ve daha sonra Pogba gibi) hem de sol tarafta Asamoah'ın başarılı oyunu sonrası iyiden iyiye 5'linin soluna yerleşti. 4'lünün solunda ben hiç izlemedim. İzleyenler varsa yorumlayabilir tabi.

bu strinic yer yer sol stoper oynayamaz mı gelirse boy pos var da hiç oynamamış galiba

Kanada Feghouliyi alırsak ön taraf için bir sorun kalacağını düşünmüyorum ben,Takım efektif olursa Rodriguesde Yasinde yeterince verim verir bana göre,Sinan Gümüste oynar ara sıra bunu kimse almayacak mecburen değerlendireceğiz.Ama stopere 4.alternatif lazım Donku saymıyorum bile Koray ise kesinlikle kiralanmalı ve bir tanede bek alınabilir ama idare edilmeyecek kadar negatifte değil

Kurduğu için evet öyle ya da böyle şuana kadar yapılan hiçbir transferde hata yok bu yaz boyunca.

Eleştriyle bir yere varamayız adam hoca ne dediyse yaptı maliyetli ya da değil.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Florya ve Riva'yı ederinin çok altına peşkeş çek
gelecek paraya güvenerek 5 edecek adamlara 15 vererek satın al
ve taraftar seni başarılı bir başkan olarak görsün

İşte tam olarak sizin gibilerin gayet fazla olması yüzünden burnumuz boktan çıkmıyor.

Merkez orta saha gibi benim aklımda kaldı Asamoah,3-4-3 ün solunda da oynayabiliyor ama 4'lüde oynarken görmedim gerçi bu ligde rahat oynarda ne bileyim sanki daha uygun asıl bir sol bek bulunabilir gibime geliyor,Badouyu almayıp Asamoahı alsak tamamdı ama

Badou gibi yaratıcı özellikleri yok üstelik Terim'in taktiği topa göre pozisyon o yazılıp çizilenler hikaye, Riera bile fark yarattı, Asamoah solbekte kulübün efsanesi olur, Terim varsa bek en önemli mevkin oluyor, özellikle hücumda pivot santraforun varsa.

1. Muslera
2. Mariano
3. Maicon
4. Fernando
5. Belhanda
6. Gomis
7. Badou
8. Feghouli
9. Linnes
10. Carole
11. Garry
12. Donk (takimda kalacagini dusunuyorum)
13. Stoper/Sol bek/Sol kanat/Forvet
14. Stoper/Sol bek/Sol kanat/Forvet

Herkes oyle kafasina gore yaziyor da 14 yabanci kuralini unutanlar var.

Stoper'de Maicon, Serdar, Ahmet, Koray, Ozan ile idare edebiliriz zaten avrupa'da yok, gerekirse Donk da stoper oynar.

Sol bek 100% alinmali.

Sol kanat veya forvet, benim tercihim sol kanat olurdu, alacagimiz forvet alternatif biri olacak, tercihim ilk 11 icin alinacak iyi bir sol kanat. Ya da donk, linnes, carole uclususunden birini yollayip hem sol kanat hem forvet alabilirsin.

sol kanat/forvet deyince aklıma moussa sow geliyor artık :(

fenere bir kazık da biz mi soksak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt