Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende selçuğun form durumunu hiç beğenmiyorum ama selçuk melo ile birlikte inanılmaz oynuyordu.acaba fernando ile gene aynı uyumu yakalayabilir mi?

Siz de çok sevdiğiniz o sabotajcı yerlilerinizle güzel kadrolar kurarsınız bakın bakalım östersund maçında kim ne yapmış Gomis ağlarken selçuk eli belinde adam kaçırıyordu.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Evet geçen sezon Başarılı başkanınız Dursun ve milli komisyoncu Nazifoğlu Serdar,Ahmet,Eren,Tolga gibi yerlilere milyon €lar saçarken nasıl mutluydum anlatamam

Benim anlamadığım, oyuncular sürekli parçalı ve beyaz sortla tanıtılıyor ama sürekli kırmızı sortla maçlara cıkıyor. Kırmızı sort igrenç..

DGddZvjXoAAFSu4.jpg:large

Para hesabında değilim ama geneli pahalı bunu kabul edelim. 2 sene sonra bu takım yaşlanacak iyice yeni transferlere ihtiyaç duyacaksın bu isimleri aldığın paranın üstüne satmayı bırak bir çoğuna talip bile bulamayacağız. O zaman kadroyu yenilemek için nereyi satacağız acaba? Açığa çıkmak için önümüzde büyük bir fırsattı riva içine sıçtılar bıraktılar, 2-3 sene sonra daha kötü durumda kulübü bırakacak her gelen transfer ile gözünüzü boyamaya çalışıyor kanmayın artık. Batırıyorlar kulübü

Alınan oyuncular iyidir ama yapılan transferler iyi değildir, transfer başarısı hiç değildir.

Yahu bu niye riva parasından yemek oluyor ben anlamıyorum,Feghoulide gelirse 40 Mio civarı harcadık 18'de kazandık.22 Mioya hadi bonuslarla 25 de,kadroya ciddi manada bir nefes aldırdık diye düşünüyorum 1-2 tane kiralık transfer ilede gayet iyi bir duruma gelebiliriz kadro olarak.Podolski-Sneijder-Bruma-Chedjou-Sabri-Semih-Cenk maaşına aldık bu kadar adamı zaten hatta dahada birkaç oyuncunun maaşından bir nebze kurtulacağımızı tahmin ediyorum.

Yaw bırakalım sürprizi falan Feghouli gelsin Denayer+Sol Bek alalım kafidir Sinanı dehlersek belki bir kanat kovalarız

Arda Turan transferi için eski hocası da olan GS Futbol Akademisi Gelişim Sorumlusu Emrah Bayraktar, hafta içinde İspanya'ya gitti. (Sabah)

Vereceği katkı sırası tam tersi olacak gibi geliyor bana

Gomis-Mariano-Fernando bize bayağı katkı sağlayacak
Maicon idare edecek
Belhanda ve N'diaye hayal kırıklığı yaratacak gibi geliyor. N'diaye bonservisi altında ezilecek, Belhanda ise Sneijder ile kıyaslanıp duracak gitmeden formasının giydirilmesinin bedelini ödeyecek.

Umarım yanılırım

Fegin geldiğini varsayarak Sol bek, sol kanat, stoper transferleri olsun yukarıdaki transferlerin başarısız olma ihtimali yok.Hepsi belli bir kalitenin üzerinde.

Şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz.Ama gelecek olanlar önemli.Mesela stopere kesinlikle hızlı atlet bir oyuncu şart.Bu maiconuda rahatlatacak. Sol kanada nasrı gibi bitik , ağır bir adam değil daha çok güçlü,hızlı ve bire birde etkili bir adam şart. O zaman sol beke ortalama bir adam alsanda olur.

Ben 3m dan fazla bonservisle kanat veya bek alacağımızı düşünmüyorum.Feghouli son para harcamamızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt