- 23 Temmuz 2011
- 75.686
- 51.177
- 4.843
Nasri ismi umarım doğrudur. Eleman ligin icinden gecer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an tehlikenin kimse farkında değil ama bu sezonun en önemli transferi Feghoulidir şampiyonluğa oynamak istiyorsan. Eğer Feghouli transferi olmazsa, diğer transferlerin bir anlamı kalmaz şampiyonluk yolunda. Net konuşuyorum, bu benim fikrim.
Çok beğenilen, ama hakemlerle yürüyen, Beşiktaş bile 2 senedir kanatları sayesinde şampiyon olabiliyor. Babel gibi 3. sınıf kanat bile çok işlerini gördü adamların. Lens gibi adam bile bu ligte etkili oldu. Brumanın tek başına vasat bir Galatasarayı nasıl sırtladığını gördük geçen sezon. Artık futbolda kanatlarda bitiyor iş.
Siz düşünün bir Feghouli neler yapar neler. Eğer kanatlar Garry-Yasin olursa, size net diyorum, takımdan cacık olmaz. Olmazsa olmaz transferi Feghouli, mutlaka alınmalı. Bu saatten sonra ciddi şüphelerim var ama.
Kağıt üzerinde şampiyon olunmadığını kaç hüsrandan sonra anlaşılacak acaba.Fegin geldiğini varsayarak Sol bek, sol kanat, stoper transferleri olsun yukarıdaki transferlerin başarısız olma ihtimali yok.Hepsi belli bir kalitenin üzerinde.
Şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz.Ama gelecek olanlar önemli.Mesela stopere kesinlikle hızlı atlet bir oyuncu şart.Bu maiconuda rahatlatacak. Sol kanada nasrı gibi bitik , ağır bir adam değil daha çok güçlü,hızlı ve bire birde etkili bir adam şart. O zaman sol beke ortalama bir adam alsanda olur.
Terim gelmesin diye luceye gittiler tuluna gorev verdiler son asama ardayi geri cagirmak![]()
Terim gelmesin diye luceye gittiler tuluna gorev verdiler son asama ardayi geri cagirmak![]()
Muslera
Mariano Maicon Denayer Linnes
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda ArdaGomis
Ne takım olurdu beee
Alakası yok. Terimi istemiyorlar bu kdr net bir sey neden hala anlaşılmıyor yaw. Hoca kovulmadan oncede arda konusuluyordu.
Çünkü Terim gelirse Özbek kardeşler boku yer