Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasri ismi umarım doğrudur. Eleman ligin icinden gecer.

Allah Kerim , Fatih Terim kardeşim bu kadar basit. Bu iş olacak, olmalı, bir şekilde Twitter'dan baskı yapılmalı. Bu kadar sağlam bi kadroyu bu Köylü Tudor'a vermek kendi ipini kendin kesmek demektir.

Bize kaliteli yerli lazim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Arda Turan-Denayer kiralık hamlelerinin olabileceğini düşünüyorum hala

Şu an tehlikenin kimse farkında değil ama bu sezonun en önemli transferi Feghoulidir şampiyonluğa oynamak istiyorsan. Eğer Feghouli transferi olmazsa, diğer transferlerin bir anlamı kalmaz şampiyonluk yolunda. Net konuşuyorum, bu benim fikrim.

Çok beğenilen, ama hakemlerle yürüyen, Beşiktaş bile 2 senedir kanatları sayesinde şampiyon olabiliyor. Babel gibi 3. sınıf kanat bile çok işlerini gördü adamların. Lens gibi adam bile bu ligte etkili oldu. Brumanın tek başına vasat bir Galatasarayı nasıl sırtladığını gördük geçen sezon. Artık futbolda kanatlarda bitiyor iş.

Siz düşünün bir Feghouli neler yapar neler. Eğer kanatlar Garry-Yasin olursa, size net diyorum, takımdan cacık olmaz. Olmazsa olmaz transferi Feghouli, mutlaka alınmalı. Bu saatten sonra ciddi şüphelerim var ama.

sadece fegde yetmez. Feg olurmu olmaz mı bilmem fakat iki tane üst düzey kanat kesinlikle gerekiyor.
Bizim daha çok ihtiyacımız varken lensi kesinlikle almalıydık.

Terim gelmesin diye luceye gittiler tuluna gorev verdiler son asama ardayi geri cagirmak :)

Torino, Lyon'un stoperi Nicolas Nkoulou'yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı. (via @CaganKESMEN)

Fegin geldiğini varsayarak Sol bek, sol kanat, stoper transferleri olsun yukarıdaki transferlerin başarısız olma ihtimali yok.Hepsi belli bir kalitenin üzerinde.

Şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz.Ama gelecek olanlar önemli.Mesela stopere kesinlikle hızlı atlet bir oyuncu şart.Bu maiconuda rahatlatacak. Sol kanada nasrı gibi bitik , ağır bir adam değil daha çok güçlü,hızlı ve bire birde etkili bir adam şart. O zaman sol beke ortalama bir adam alsanda olur.
Kağıt üzerinde şampiyon olunmadığını kaç hüsrandan sonra anlaşılacak acaba.

Geçen yıl bu zamanlar buralarda neler yazıldığını nasıl şampiyonluğun en güçlü adayı ilan edildiğini iyi hatırlıyorum. Cavanda, Tolga, Eren'li kadrolarla bu hayaller kuruluyordu. Kadro ne kadar iyi olursa olsun verim alamıyorsan bu sezonu da 4. Bitirirsin...

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Mariano Maicon Denayer Linnes
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda ArdaGomis

Ne takım olurdu beee

Sol tarafa Nantes'ten eski Mersinli Zenci kardeşimizi alalım... Ayağı yere sağlam basıyor. Çok güçlü ve çok hızlı. Bu kadroda sırıtacağını sanmıyorum.

Muslera
Mariano-Linnes
Maicon-Denayer-Serdar-Ahmet
Costa-Carole
Fernando-Tolga-Selçuk
Belhanda-Badou
Feghouli-Yasin
Arda-Rodrigues
Gomis-Eren
Muhteşem bir kadro bana göre Konatede olsa kusursuz olur ama bir 5'te ona bayılmayız

gaitani ft aysal döneminde de cok istemisti

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Çünkü Terim gelirse Özbek kardeşler boku yer

Yanılıyorsun Terim gelirse en çok Dursun Özbek rahatlar, Dursun Sneijder istedi diye Rikerink yazamıyor bile getirdi. De jong u aldı. Taraftar istiyor die Tudoru getirdi. Yani birazcık saf ve kandırılması basit. Terim gelirse Dursun gündemden düşer ve rahatlar. Hele hele de yaptığı transferlerden sonra.

Dürüst olalım bu yapılması planlanan transferler de tamamlansın ben sorunu hocada ararım gram yönetimi suçlamam. Dursun çoktan Terim i getirmişti muhtemelen siyasi bir baskı var üzerinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt