Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neymarın satıldığı barçayı bırakıp gelecek kadar aptal olduğunu düşünmüyorum, oynamaya gelmez. Oynayacak adam orada kalır forma kovalar.

Kağıt üzerinde şampiyon olunmadığını kaç hüsrandan sonra anlaşılacak acaba.

Geçen yıl bu zamanlar buralarda neler yazıldığını nasıl şampiyonluğun en güçlü adayı ilan edildiğini iyi hatırlıyorum. Cavanda, Tolga, Eren'li kadrolarla bu hayaller kuruluyordu. Kadro ne kadar iyi olursa olsun verim alamıyorsan bu sezonu da 4. Bitirirsin...

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben iddaa ediyorum eğer o eksik olan 3 mevkiyede iyi adamlar gelirse o 2000 li yıllardaki efsane kadrodan sonra en kaliteli kadro kurulmuş olur.İşin garip tarafı bunu çoğu kişiye göre çok kötü bir başkan olan(bana görede öyle) dursun özbek ve yönetimi yapacak.. Ben bu kadar transfer yapacaklarını hüç düşünmüyordum.

Ama feg ve sonradan yapılacak 0 transfer çok önemli.

Galatasarayı diğer takımlarla karıştırmayalım. Galatasaray gerçekden kaliteli kadro kurarsa kimse karşısında duramaz.
Ben tolgalı, erenli kadrolarla hiç hayal kurmuyordum. Çünkü genel anlamda kadro çok yetersizdi.

Beşiktaş, José Sosa'yı, görüşmek için İstanbul'a davet etmiş. (via @akrksmng)

Deulofeu,Munir ve yeni gelecek kanattan sonra şansı yok,Come to Arda

Bişey sormam lazım. Carole-Maicon-Ahmet(serdar) üçlüsüne güvenen var mı? Bence geçen seneden çok farkımız olmayacak yine bir sürü gol yiyeceğiz.

f99914752f3dd70bbfd3df6713a9d73e.jpg

fegolui hala gelmedi?bence aldık bu adamı da neden açıklanmyor

Sosada gelirse Bjk de Oğuzhan hariç genç oyuncu kalmayacak

Sadece stoperlerin yuzunden gol yedigini mi saniyorsun ? Senin ortasahan yok yok anlayabiliyomusun her rakibi stoperlerinle karsilamayi ?

SM-A500F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam da 10 golden 8 ini stoperler yüzünden yedik. Hadi ortasahaya transfer yaptın 2 gol yemedin kalan 8 gol ne olacak. Geçen sene Beşiktaş maçında Chedjou 'nun başlattığı topu izleme furyası tüm stoperlerimize yayılarak sezon boyu devam etti. Caroleün kanadına atılıp arkaya düşüp içeri kesilen toplar mesela hemen hemen hepsi izlendi.

Evren Göz: "Galatasaray, takımdan ayrılmak isteyen Sinan Gümüş için 5M€ bonservis istiyor."

Gelen parayı yatir nasriye

Arda Turan transferi için eski hocası da olan GS Futbol Akademisi Gelişim Sorumlusu Emrah Bayraktar, hafta içinde İspanya'ya gitti. (Sabah)

Fatih Terim in onca karaktersiz davranışlar sergilemesine karşın yalvarırcasına çağrılmasına karşın Arda'yı taraftar neden istemez anlamıyorum? Mekan mı bastı? Magandalık mı yaptı? Adam Barcelona oyuncusu 42 m Euro'ya transfer oldu.
Eski kadroda Arda iş yapamaz çünkü orda sistem oyununa uyum sağladı. Buradaysa bireysel beceriyle işliyor sistem. Sağlam dayanıklı oyuncu desen o da değil. Yeni kadro sisteme dayalı oynayabilir mi? Tudorun bunu becerip beceremeyeceğini göreceğiz. Takımda skorer oyuncu yok sol kanada skora katkısı olan oyuncu almak daha mantıklı geliyor ama Arda da sert vuruşları hala yetersiz ve hızlı bir oyuncu olmasa da asist olarak Çok iş yapar gibi.

Gelmezse gram üzülmem gelirse asla dövünmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt