- 24 Kasım 2008
- 7.200
- 4
- 1.333
Neymarın satıldığı barçayı bırakıp gelecek kadar aptal olduğunu düşünmüyorum, oynamaya gelmez. Oynayacak adam orada kalır forma kovalar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kağıt üzerinde şampiyon olunmadığını kaç hüsrandan sonra anlaşılacak acaba.
Geçen yıl bu zamanlar buralarda neler yazıldığını nasıl şampiyonluğun en güçlü adayı ilan edildiğini iyi hatırlıyorum. Cavanda, Tolga, Eren'li kadrolarla bu hayaller kuruluyordu. Kadro ne kadar iyi olursa olsun verim alamıyorsan bu sezonu da 4. Bitirirsin...
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş, José Sosa'yı, görüşmek için İstanbul'a davet etmiş. (via @akrksmng)
Bişey sormam lazım. Carole-Maicon-Ahmet(serdar) üçlüsüne güvenen var mı? Bence geçen seneden çok farkımız olmayacak yine bir sürü gol yiyeceğiz.
Hayır.bende selçuğun form durumunu hiç beğenmiyorum ama selçuk melo ile birlikte inanılmaz oynuyordu.acaba fernando ile gene aynı uyumu yakalayabilir mi?
Sadece stoperlerin yuzunden gol yedigini mi saniyorsun ? Senin ortasahan yok yok anlayabiliyomusun her rakibi stoperlerinle karsilamayi ?Bişey sormam lazım. Carole-Maicon-Ahmet(serdar) üçlüsüne güvenen var mı? Bence geçen seneden çok farkımız olmayacak yine bir sürü gol yiyeceğiz.
Beşiktaş, José Sosa'yı, görüşmek için İstanbul'a davet etmiş. (via @akrksmng)
Sadece stoperlerin yuzunden gol yedigini mi saniyorsun ? Senin ortasahan yok yok anlayabiliyomusun her rakibi stoperlerinle karsilamayi ?
SM-A500F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda Turan transferi için eski hocası da olan GS Futbol Akademisi Gelişim Sorumlusu Emrah Bayraktar, hafta içinde İspanya'ya gitti. (Sabah)
Sadece stoperlerin yuzunden gol yedigini mi saniyorsun ? Senin ortasahan yok yok anlayabiliyomusun her rakibi stoperlerinle karsilamayi ?
SM-A500F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi