- 10 Nisan 2013
- 58.790
- 41.994
- 3.943
Hangi ayarlardan admirim
Androidde uygulamalardan yapılıyor sanırım. Android kullanmadığım için onu bilemiyorum tapatalk ayarlarında da olabilir.
GSCimbom mobil app
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi ayarlardan admirim
bu strinic yer yer sol stoper oynayamaz mı gelirse boy pos var da hiç oynamamış galiba
Siz de çok sevdiğiniz o sabotajcı yerlilerinizle güzel kadrolar kurarsınız bakın bakalım östersund maçında kim ne yapmış Gomis ağlarken selçuk eli belinde adam kaçırıyordu.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
bende selçuğun form durumunu hiç beğenmiyorum ama selçuk melo ile birlikte inanılmaz oynuyordu.acaba fernando ile gene aynı uyumu yakalayabilir mi?
bende selçuğun form durumunu hiç beğenmiyorum ama selçuk melo ile birlikte inanılmaz oynuyordu.acaba fernando ile gene aynı uyumu yakalayabilir mi?
Para hesabında değilim ama geneli pahalı bunu kabul edelim. 2 sene sonra bu takım yaşlanacak iyice yeni transferlere ihtiyaç duyacaksın bu isimleri aldığın paranın üstüne satmayı bırak bir çoğuna talip bile bulamayacağız. O zaman kadroyu yenilemek için nereyi satacağız acaba? Açığa çıkmak için önümüzde büyük bir fırsattı riva içine sıçtılar bıraktılar, 2-3 sene sonra daha kötü durumda kulübü bırakacak her gelen transfer ile gözünüzü boyamaya çalışıyor kanmayın artık. Batırıyorlar kulübü
Alınan oyuncular iyidir ama yapılan transferler iyi değildir, transfer başarısı hiç değildir.
Gaitan'a ne dersiniz sürpriz yumurta olarak.
Evet. Roma'nın ilk teklifini beğenmediler, sonradan Monchi "bir teklif daha yapacağız, başka yapmayız" demişti. Sonrasında neler oldu bilemiyorum. Ama Roma'da olmayıp da bizde olan bi para yok. Kısaca alamayız.mahrez imkansız mı?
Vereceği katkı sırası tam tersi olacak gibi geliyor bana
Gomis-Mariano-Fernando bize bayağı katkı sağlayacak
Maicon idare edecek
Belhanda ve N'diaye hayal kırıklığı yaratacak gibi geliyor. N'diaye bonservisi altında ezilecek, Belhanda ise Sneijder ile kıyaslanıp duracak gitmeden formasının giydirilmesinin bedelini ödeyecek.
Umarım yanılırım
Arda Turan transferi için eski hocası da olan GS Futbol Akademisi Gelişim Sorumlusu Emrah Bayraktar, hafta içinde İspanya'ya gitti. (Sabah)