- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
West Ham 8, stoke City de 10 milyon Euro önerince Galatasaray, Badou Ndiaye için teklif yükseltmek zorunda kaldı (Ali Naci Küçük - Hürriyet) https://twitter.com/gamaspor/status/893741484272476162/photo/1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoahı sol beke almak yazık olur harbiden
Terim gelirse tam istediği olur, üstelik Mariano'da diğer kanatta muazzam olur, Asamoah aslında göbekte oynarsa yazık olur. Ver full çizgiyi önüne koy ikinci forvet gibi oynayan kanat forveti içinden geçsinler.
Asamoah çok iyi olur, şamp diyebiliriz. Bu arada akşama fernando oynasa da izlesek
Kurduğu için evet öyle ya da böyle şuana kadar yapılan hiçbir transferde hata yok bu yaz boyunca.Bu kadroyu kuran Dursun'da başarılı mıdır kardeş?
Talisca gelmezse ilk 5 e giremezler beter olun...Beşiktaş'tan Talisca için resmi açıklama: Benfica Kulübü oyuncu için gerekli evrakları göndermeyerek etik dışı hareket ediyor.
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu: Galiba Benfica'ya Talisca için teklif var. O yüzden kriz çıkartıyorlar.
:asd22::asd22:
Kurduğu için evet öyle ya da böyle şuana kadar yapılan hiçbir transferde hata yok bu yaz boyunca.
Eleştriyle bir yere varamayız adam hoca ne dediyse yaptı maliyetli ya da değil.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Merkez orta saha gibi benim aklımda kaldı Asamoah,3-4-3 ün solunda da oynayabiliyor ama 4'lüde oynarken görmedim gerçi bu ligde rahat oynarda ne bileyim sanki daha uygun asıl bir sol bek bulunabilir gibime geliyor,Badouyu almayıp Asamoahı alsak tamamdı ama
1. Muslera
2. Mariano
3. Maicon
4. Fernando
5. Belhanda
6. Gomis
7. Badou
8. Feghouli
9. Linnes
10. Carole
11. Garry
12. Donk (takimda kalacagini dusunuyorum)
13. Stoper/Sol bek/Sol kanat/Forvet
14. Stoper/Sol bek/Sol kanat/Forvet
Herkes oyle kafasina gore yaziyor da 14 yabanci kuralini unutanlar var.
Stoper'de Maicon, Serdar, Ahmet, Koray, Ozan ile idare edebiliriz zaten avrupa'da yok, gerekirse Donk da stoper oynar.
Sol bek 100% alinmali.
Sol kanat veya forvet, benim tercihim sol kanat olurdu, alacagimiz forvet alternatif biri olacak, tercihim ilk 11 icin alinacak iyi bir sol kanat. Ya da donk, linnes, carole uclususunden birini yollayip hem sol kanat hem forvet alabilirsin.