Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DGdc-gxUIAAC-zN.jpg

DGdc-fUU0AAUAnt.jpg

DGdc-giU0AEgI5C.jpg

DGdc-gJUIAEhHO_.jpg

Florya ve Riva'yı ederinin çok altına peşkeş çek
gelecek paraya güvenerek 5 edecek adamlara 15 vererek satın al
ve taraftar seni başarılı bir başkan olarak görsün

İşte tam olarak sizin gibilerin gayet fazla olması yüzünden burnumuz boktan çıkmıyor.

Badou haricindeki hiçbir oyuncuda abarttığın gibi bir durum yok,hepsi değerine yakın veya altına geldi.Belhanda dediğin adam geçen sezonun Fransa 3.sü Nice'in bankosu ve genç 3-4 Mioya falan alınamazdı mesela keza Maicon daha geçen sene 12 Mioya transfer olmuştu,Mariano-Fernando bence transfer başarılarıdır ve Gomiste normal bir fiyata gelmiştir sonuçta 20 gol attı Fransada Negredo fiyatına gelmesi normal.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Badou haricindeki hiçbir oyuncuda abarttığın gibi bir durum yok,hepsi değerine yakın veya altına geldi.Belhanda dediğin adam geçen sezonun Fransa 3.sü Nice'in bankosu ve genç 3-4 Mioya falan alınamazdı mesela keza Maicon daha geçen sene 12 Mioya transfer olmuştu,Mariano-Fernando bence transfer başarılarıdır ve Gomiste normal bir fiyata gelmiştir sonuçta 20 gol attı Fransada Negredo fiyatına gelmesi normal.

Peki Transferler sizin bayağı gözünüzü döndürmüş UEFA'dan elenme rezaleti bile uyanmanıza yetmemiş umarım yanılırım ama sezon başlasın bu kafayla daha çoook ve uzun yıllar ağlarız. Başarılı başkanınız Dursun ve yaverleri sayesinde

Serkan Korkmaz: "Galatasaray'ın forma sponsoru, Bodrum'da bir etkinlik düzenleyecek. Etkinliğe Fatih Terim ve Dursun Özbek de davetli."

Peki Transferler sizin bayağı gözünüzü döndürmüş UEFA'dan elenme rezaleti bile uyanmanıza yetmemiş umarım yanılırım ama sezon başlasın bu kafayla daha çoook ve uzun yıllar ağlarız. Başarılı başkanınız Dursun ve yaverleri sayesinde

Yo Bana göre Dursun Özbek beş para etmez bir başkan,Tudorda çok ahım şahım bir antrenör değil ama içi göçmüş,bitmiş bir takıma yapılan revizyona da pahalı diye ses çıkartmam.Geçen seneki gibi idare etmelik adamlar almaktan(Serdar,Tolga,Jong,Sigtorsona 20 Mio harcamaktan)iyidir kaliteli ve takımlarında ciddi süreler bulmuş oyuncular almak.

Florya ve Riva'yı ederinin çok altına peşkeş çek
gelecek paraya güvenerek 5 edecek adamlara 15 vererek satın al
ve taraftar seni başarılı bir başkan olarak görsün

İşte tam olarak sizin gibilerin gayet fazla olması yüzünden burnumuz boktan çıkmıyor.
Riva ile Florya hükümet yüzünden oraya satmayacak başkanı koysan onu indirip her türlü çökeceklerdi zaten o konu siyasi ben de karşıyım siyasetle böyle iç içe olmasına.

Taraftar çok becerebiliyorsa gitsin pazarlık masasına otursun ndiaye de bir pislik var onun dışında fiyatlar normal zaten neymar 222 milyona gitti 2 gün önce city 3 tane bek oyuncusuna 140 milyon civarı para saydı ne yazıkki piyasa oyunlardaki gibi değil.

Genel başarısı dememiştim ben ayrıca bu sezon sonundan itibaren başarılı buluyorum.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Tudor konusunda taraftardan sezon öncesi isteğim şudur: Bakın ben 4.5 yıldır büyük gururla Sneijder gibi futbolcuyu izledim bu takımda. Türkiyeye 27-28 yaşında gelmiş bir Sneijderden bahsediyoruz. Bana göre kimse onun gibi gelmedi.

Ve Tudorun gelişi sonrası yapılanları asla kabul etmeyecem. Kendi egosu için bizi Sneijderden etti. En son bu kadar fazla üzüldüğümü bile hatırlamıyorum.

Ama gelelim işin bir diğer tarafına, herşey siyah beyaz değil. Taraftar son dönem fazla saçmalamaya başladı, bunu kabul edelim. Yaklaşık 3 senedir bu takımın kafası taraftar yüzünden rahat değil. Her sezon öncesi taraftar kaos yaratıyor, ilk kötü süreçte takıma sırtını dönüyor. Geçen sezonu hatırlayın. Sezon öncesi Riekerinke karşı tepkiler, sezon içinde yine aynı tepkiler. Ilk yenilgide beden hocası denilmesi. Halbuki o vasat kadroyla bile şampiyon olabiliyorduk Kayseri maçına kadar. Sonra taraftar ve takım iyice koptu.

Bu yüzden isteğim, bırakın şu Fatih Terim seslerini. Tudoru gram sevmem ama istedikleri oyuncular dogru. Hoca olarak ne verecek sezon içinde görürüz.

Ama bırakın artik don gibi teknik adam değiştirmeyi. Bana göre bir hocaya en az 2 sene şans verilmeli birşeyler kursun. Bilic kaç sezon kaldı, 3 sezon heralde. Hiç başarısı yok. Ama adam sistem kurdu ve Beşiktaş hala ekmeğini yiyor.

Şu an takımı sezona motive etmek varken, resmen uçuruma yolluyoruz. Hoca değişikliği, kaos derken sezon bitecek yine. Bu sezon hepsinden önemli. Şampiyon olup yeni yönetimle Şampiyonlar Ligine dönmeliyiz. Ama yine kaos yaratırsak yeni yönetimin de işi kolay olmayacak.

taraftar hep rasim ozan gibi yalakalarin doldurusuna geliyor. medyanin her dedigine inanan bir taraftar kitlemiz var ne yazikki. hele o twitterda yazanlar abv.

aykut ince, erhan telli, rasim kutahyali, ayi gokmen, etc

bunlari hergun izleyip dediklerini sosyal medya ve forumlarda paylasanlar var.

kulubun menfaatlerini koruyacak bir taraftar grubuda yok

Fernando yu ormana mı götürmüşler lan çim bulabilmek için arkada amazon var resmen.

Çok yakışmış forma.

Siz de çok sevdiğiniz o sabotajcı yerlilerinizle güzel kadrolar kurarsınız bakın bakalım östersund maçında kim ne yapmış Gomis ağlarken selçuk eli belinde adam kaçırıyordu.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Yo Bana göre Dursun Özbek beş para etmez bir başkan,Tudorda çok ahım şahım bir antrenör değil ama içi göçmüş,bitmiş bir takıma yapılan revizyona da pahalı diye ses çıkartmam.Geçen seneki gibi idare etmelik adamlar almaktan(Serdar,Tolga,Jong,Sigtorsona 20 Mio harcamaktan)iyidir kaliteli ve takımlarında ciddi süreler bulmuş oyuncular almak.

Para hesabında değilim ama geneli pahalı bunu kabul edelim. 2 sene sonra bu takım yaşlanacak iyice yeni transferlere ihtiyaç duyacaksın bu isimleri aldığın paranın üstüne satmayı bırak bir çoğuna talip bile bulamayacağız. O zaman kadroyu yenilemek için nereyi satacağız acaba? Açığa çıkmak için önümüzde büyük bir fırsattı riva içine sıçtılar bıraktılar, 2-3 sene sonra daha kötü durumda kulübü bırakacak her gelen transfer ile gözünüzü boyamaya çalışıyor kanmayın artık. Batırıyorlar kulübü

Alınan oyuncular iyidir ama yapılan transferler iyi değildir, transfer başarısı hiç değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt