Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.374
- 2.258
- 2.278
Yaw sinana 5i kim verecek satin 2 3e iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mahrez imkansız mı?
Miconun belkide tek ozelligi hava topu reisTamam da bizim yediğimiz gollerin zaten 14-15 tanesi yanılmıyorsam duran toptandı.En azından bir sol bek alınmalı hava toplarında etkili olabilen
Sol tarafa Nantes'ten eski Mersinli Zenci kardeşimizi alalım... Ayağı yere sağlam basıyor. Çok güçlü ve çok hızlı. Bu kadroda sırıtacağını sanmıyorum.
10 golun 8 ini stoperler yuzunden yedik diyebilmen icin bana goruntuleri göstermen gerekir oyle birsey yok. Bireysel hata olur olmustur olacaktir ama bizim cok gol yememizin sebebi kagit gibi ortasahamiz olmasiydi .Tamam da 10 golden 8 ini stoperler yüzünden yedik. Hadi ortasahaya transfer yaptın 2 gol yemedin kalan 8 gol ne olacak. Geçen sene Beşiktaş maçında Chedjou 'nun başlattığı topu izleme furyası tüm stoperlerimize yayılarak sezon boyu devam etti. Caroleün kanadına atılıp arkaya düşüp içeri kesilen toplar mesela hemen hemen hepsi izlendi.
Arda Galatasaray a gelirse oynamaya gelir! Adamı afaroz etmeyin böyle yapa yapa kaçırdınız adamı. Sevgilisine sinema kapatmışmış. Nolmuş kaç kişi yapıyor bunu kime ne zararı var? Sanki adam yenilgi sonrası sabaha kadar gece alemlerinde takıldı. Sanki ağzında sigara ile görüldü. Sanki içerken yakalandı. Yada kampa kız atarken! Çoğu şeyin sorumlusu biziz. Kime ceza keseceğimizi bilmiyoruz.Neymarın satıldığı barçayı bırakıp gelecek kadar aptal olduğunu düşünmüyorum, oynamaya gelmez. Oynayacak adam orada kalır forma kovalar.
Trt belgeseli tadında örneğinden ötürü seni şampiyon ilan ediyorum reyizAso gelirse orta sahamız Aso-Fer-Papa sol kanat Belhanda olsa orta sahamız adeta timsahlarla dolu bir nehirden geçmek kadar tehlikeli olmaz mı sevgili gönül dostları?
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaw sinana 5i kim verecek satin 2 3e iste
10 golun 8 ini stoperler yuzunden yedik diyebilmen icin bana goruntuleri göstermen gerekir oyle birsey yok. Bireysel hata olur olmustur olacaktir ama bizim cok gol yememizin sebebi kagit gibi ortasahamiz olmasiydi .
SM-A500F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kayseri maçında da 2 kafa golü yedikbeşiktaş fenerbahçe başakşehir maçları ilk seferde aklıma gelenler. marcelo ve cenkin golleri, souzanın golü, adebayorun golleri.
Nakoulma? 2 senedir o nu ve Adebayoru bize getirmeye calistim![]()
![]()
Feg nerde