Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solbek feguli ve denayer transferi puzzle ın son eksik parçaları olacak şu ana kadar yapılan transferlerin hepsi melo ujfalusi elmander zamanını hatırlatıyor eğer ndiaye youtube daki videolarındaki katkıyı bize verir yeni ambrabat olmazsa bu kadronun normal şartlarda ligi dağıtması lazım eğer sinan giderse birde 20 li yaşlarda yatırım amaçlı forvet transferi yaparsak muhteşem olur

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam da 10 golden 8 ini stoperler yüzünden yedik. Hadi ortasahaya transfer yaptın 2 gol yemedin kalan 8 gol ne olacak. Geçen sene Beşiktaş maçında Chedjou 'nun başlattığı topu izleme furyası tüm stoperlerimize yayılarak sezon boyu devam etti. Caroleün kanadına atılıp arkaya düşüp içeri kesilen toplar mesela hemen hemen hepsi izlendi.
10 golun 8 ini stoperler yuzunden yedik diyebilmen icin bana goruntuleri göstermen gerekir oyle birsey yok. Bireysel hata olur olmustur olacaktir ama bizim cok gol yememizin sebebi kagit gibi ortasahamiz olmasiydi .

SM-A500F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neymarın satıldığı barçayı bırakıp gelecek kadar aptal olduğunu düşünmüyorum, oynamaya gelmez. Oynayacak adam orada kalır forma kovalar.
Arda Galatasaray a gelirse oynamaya gelir! Adamı afaroz etmeyin böyle yapa yapa kaçırdınız adamı. Sevgilisine sinema kapatmışmış. Nolmuş kaç kişi yapıyor bunu kime ne zararı var? Sanki adam yenilgi sonrası sabaha kadar gece alemlerinde takıldı. Sanki ağzında sigara ile görüldü. Sanki içerken yakalandı. Yada kampa kız atarken! Çoğu şeyin sorumlusu biziz. Kime ceza keseceğimizi bilmiyoruz.

Ama Neymar konusunda çok doğru yere değindin. Kimse bu faktöre değinmiyor. Barcelona inanılmaz bir güç kaybetti ve inanılmaz da para kazandı. Yani adamların para derdi Yok ve takımda inanılmaz bir boşluk var. Arda'yı hala gönderirlerse Arda dan hiçbir beklentileri kalmamış demektir.

Yaw sinana 5i kim verecek satin 2 3e iste

Sinan çok rahatlıkla 7-8 edebilecek bir oyuncu şu haliyle. 4m anlık ederi 3-4te potansiyeli için.İlerde 20 milyon ederse de ben şaşırmam.Yaşı genç ve belli meziyetleri var. Bitirici vuruşu olan kaç oyuncu var? Ama salaklık edip erken oldum havalarına girdi ve kafasını başka şeylerle meşgul ediyor.

umarim emre basarili olur Inter'de

21c7c8069a77e5c50cbd5d99e2cbe84f.jpg

Feg nerde

Tudor gitsin Terim gelsin solbek Uğur Çiftçi açık Volkan Şen'e razıyım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gol soyluyo olman oyle oldugu ablamina gelmez . Duran top diyosan dedigim gibi maiconun belki tek iyi ozelligi . Rakibi karsilarken diyorsan mumkun degil aucu stopere atmak. Prof dusunme hali sahada top oynarken rakibi karsiliyosun ama en son adam olarak ne yapabilirsin ki cok kisitli hata olusu cok normal. Stoperlerimiz iyi demiyorum ama butun sucta onlarda degil

SM-A500F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt