Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.278
- 25.635
- 2.598
Bomba gelecek diyorsun renkdas. Aciklama gelecek mi?
Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar
Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam hasta Galatasaraylı ya bir alkış rica ediyorum renktaşımız için... Amaca giden yolda herşey mübahtır. Tudor gitmesi için Galatasaray yenilsin die dua ediyor dün birisi Hertaya kaybedicez die viski bile hazırlamıştı kutlamak yapmak için. Şimdi bu büyük taraftarlar neden böyle yapıyorsun desen Galatasaray ın geleceği için derler. O derece Galatasaraylıdırlar kendileri...
Sevenlerimizi üzmeyelim baba!
Fatih Terim in onca karaktersiz davranışlar sergilemesine karşın yalvarırcasına çağrılmasına karşın Arda'yı taraftar neden istemez anlamıyorum? Mekan mı bastı? Magandalık mı yaptı? Adam Barcelona oyuncusu 42 m Euro'ya transfer oldu.
...
3 hamle ile siler süpürürüz...
1.imparator
2.Solbeke Asamoah
3.Ribery
Sana ne ya. Sana mi düstü ahkam kesmek.
Sacma sacma seylerle muhattap etme beni. Bir de cikmis viskisini hazirlamis falan diyor, sivri zekali.
O işten sonra süpürme olayını ilk defa senden duydum renktaş.
BANA DÜŞTÜ AHKAM KESMEK! GALATASARAYLIYIM DİYE SAĞA SOLA AHKAM KESİP GALATASARAYIN YENİLMESİNE DUA EDERSEN HESAP DA KESERİM AHKAM DA!Sana ne ya. Sana mi düstü ahkam kesmek.
Sacma sacma seylerle muhattap etme beni. Bir de cikmis viskisini hazirlamis falan diyor, sivri zekali.
Biri kel mi dedi *.*
BANA DÜŞTÜ AHKAM KESMEK! GALATASARAYLIYIM DİYE SAĞA SOLA AHKAM KESİP GALATASARAYIN YENİLMESİNE DUA EDERSEN HESAP DA KESERİM AHKAM DA!
Utanmadan birde sanene diyor Galatasaray ın forum yöneticisi de mesajı beğeniyor! Özde olanlara lafım Yok!
Sizler Galatasaraylıyım diye bilirsiniz ama siz Metin Oktay'ın Galatasaray ıyla alakanız bile Yok. Terimden nefret ediyorum ama Terim başta olsa da Galatasaray Galatasaraydır ve Galatasaraylı olup desteklemeyen şerefsizdir. Ama siz sırf Sneijder yada Terim yok diye yenilmesi için dua eder! Yenilirse viskim hazır kutlama yapıcam diyen kişileriniz!
Şu anda Feghouli için THY'de her hangi bir rezervasyon bulunmamaktadır.