Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bomba gelecek diyorsun renkdas. Aciklama gelecek mi?

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Adam hasta Galatasaraylı ya bir alkış rica ediyorum renktaşımız için... Amaca giden yolda herşey mübahtır. Tudor gitmesi için Galatasaray yenilsin die dua ediyor dün birisi Hertaya kaybedicez die viski bile hazırlamıştı kutlamak yapmak için. Şimdi bu büyük taraftarlar neden böyle yapıyorsun desen Galatasaray ın geleceği için derler. O derece Galatasaraylıdırlar kendileri...

Sevenlerimizi üzmeyelim baba!

Sana ne ya. Sana mi düstü ahkam kesmek.

Sacma sacma seylerle muhattap etme beni. Bir de cikmis viskisini hazirlamis falan diyor, sivri zekali.

Son düzenleme:
Sakin olun arkadaşlar
Bombalar patlıyo

b7930cd758818970260483a292cc6cd2.jpg

TapaTalK

Terim gelmez su an gelse bile bu takimi ben yapmadim der oynatmaz ya da kusturur topculari

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 hamle ile siler süpürürüz...

1.imparator
2.Solbeke Asamoah
3.Ribery

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sana ne ya. Sana mi düstü ahkam kesmek.

Sacma sacma seylerle muhattap etme beni. Bir de cikmis viskisini hazirlamis falan diyor, sivri zekali.
BANA DÜŞTÜ AHKAM KESMEK! GALATASARAYLIYIM DİYE SAĞA SOLA AHKAM KESİP GALATASARAYIN YENİLMESİNE DUA EDERSEN HESAP DA KESERİM AHKAM DA!

Utanmadan birde sanene diyor Galatasaray ın forum yöneticisi de mesajı beğeniyor! Özde olanlara lafım Yok!

Sizler Galatasaraylıyım diye bilirsiniz ama siz Metin Oktay'ın Galatasaray ıyla alakanız bile Yok. Terimden nefret ediyorum ama Terim başta olsa da Galatasaray Galatasaraydır ve Galatasaraylı olup desteklemeyen. Ama siz sırf Sneijder yada Terim yok diye yenilmesi için dua eder! Yenilirse viskim hazır kutlama yapıcam diyen kişileriniz!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nedense foruma yeni üye olanların çoğu tudor hayranı ve ft düşmanı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
BANA DÜŞTÜ AHKAM KESMEK! GALATASARAYLIYIM DİYE SAĞA SOLA AHKAM KESİP GALATASARAYIN YENİLMESİNE DUA EDERSEN HESAP DA KESERİM AHKAM DA!

Utanmadan birde sanene diyor Galatasaray ın forum yöneticisi de mesajı beğeniyor! Özde olanlara lafım Yok!

Sizler Galatasaraylıyım diye bilirsiniz ama siz Metin Oktay'ın Galatasaray ıyla alakanız bile Yok. Terimden nefret ediyorum ama Terim başta olsa da Galatasaray Galatasaraydır ve Galatasaraylı olup desteklemeyen şerefsizdir. Ama siz sırf Sneijder yada Terim yok diye yenilmesi için dua eder! Yenilirse viskim hazır kutlama yapıcam diyen kişileriniz!

terimden nefred ediyorsan ne işin var galatasaray forumunda antu ne güne duruyor kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt