Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sizler gibi Terim aşığı değilim GALATASARAY AŞIĞIYIM. Antunun yolunu bildiğine göre çok istiyorsan sen yol al!

Konuyla alakam yok ama Galatasaray aşığıysan şuanda terime ihtiyacımız olduğunu da anlaman lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Denayer'i kisilik olarak sevsem ve Galatasaray sevgisini takdir etsem de ihtiyacimiz olan pozisyon bilgisi, kademesi, ters kademesi ve kesiciligi yüksek, bire birde gecilmesi cok zor bir stoper. Denayer Maicon'un yedegi olarak taksitle alinabilir ama 14'ü geciyor sanirim bu durumda yabanci sayisi.

Inter taraftar forumunda Emre Mor transferine baya tepki gosterenler var, bencil, ne zaman pas verecegini bilmeyen ve dortmund gibi bir takimda kendini gelistiremeyen oyuncu burda mi kendini gelistirecek diyorlar.

Ben sizler gibi Terim aşığı değilim GALATASARAY AŞIĞIYIM. Antunun yolunu bildiğine göre çok istiyorsan sen yol al!
63875e4923d521f6b8b4af850db8f42a.jpg

1-) bir daha ona buna destekliyorsa şereflidir desteklemiosa şerefsizdir gibi şeyler söylemezsen sevinirim.
2-) bir viskide sana verelim, sorun yok

Galatasaray'ın mağlubiyetine fenerli viski açıyorsa hakkıdır derim ama Galatasaraylı açıyorsa zehir zıkkım olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konuyla alakam yok ama Galatasaray aşığıysan şuan da terime ihtiyacımız olduğunu da anlaman lazım.

Bende Galatasaray asigiyim ama Terime ihtiyacimizin oldugunu dusunmuyorum + hazirlik macida olsa 3-5 yesekte keyfimize baksak mealinde bi cumleyi nasil kuruyor bi Galatasarayli ? Hazirlik macida olsa maglub oldugumuzda tum gunum dittiri boktan geciyor... Hep kazanalim beraberlik dahi istemem...

Fener 3-5 yese keyif yaparim ama

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray iyi transferler yapti mi kuş medyanın da gaziyla yok paraları gömdüler yok battılar ağlamaları başlar

Ulen negredo ve ucamayan hollandalinin yıllıkları 6 milyon euro ya geliyor niye o kodumun ağzını acmaz azize basını ..

3 hamle kaldı ağlayın durun kanatli sikeci serefsizler toplulugu

Galatasaray'ın mağlubiyetine fenerli viski açıyorsa hakkıdır derim ama Galatasaraylı açıyorsa zehir zıkkım olsun

Neden kendine bir viski alıp sakinleş miyorsun?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
barış beye bir jack açalım benim adisyona yazın.

Birazdan PSG-Amiens maçı başlayacak.

Amiens'de Ndombele isimli oyuncuya dikkat. 11'de mi bakmadım ama çok iyi ortasaha bu adam. Ligue 2'den çıkmadan önce 1-2 milyon istenen adama son dedikodulara göre bu yaz döneminde 10 milyon civarında bir teklif bekliyormuş Amiens.

Bende Galatasaray asigiyim ama Terime ihtiyacimizin oldugunu dusunmuyorum + hazirlik macida olsa 3-5 yesekte keyfimize baksak mealinde bi cumleyi nasil kuruyor bi Galatasarayli ? Hazirlik macida olsa maglub oldugumuzda tum gunum dittiri boktan geciyor... Hep kazanalim beraberlik dahi istemem...

Fener 3-5 yese keyif yaparim ama

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben o taradaki yazıları desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın. Tabii ki hep kazanalım ama tudor geçen sene geldiğinden bu yana takıma ne verebildi? Avrupadan elendik, en çok katkı sağlayan oyuncular gönderildi. Terimi istemekte son derece haklıyım, haklıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt