Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam kafayi viskiyle bozmus. Artik nasil bir resim varsa kafasinda.

Galatasaray yenilsin de viski sisesini patlatalim diye bekliyoruz zaten her mac. Allah akil fikir versin.

Konuyla alakam yok ama Galatasaray aşığıysan şuanda terime ihtiyacımız olduğunu da anlaman lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnan Terimden nefret ediyorum. Hem de öyle böyle değil ama bin kere yazdım. Tudor daha as takımının yarısıyla bir antrenman bile yapamadı. 9-10 tane as oyuncunun değiştiği takımın en az 3 aya ihtiyacı vardır ama 4-5 maç bir bakalım olmuyorsa 400bin Euro'yu verirsin Terim i getirirsin dedim. Zira bu kadroyla Terim in şampiyonluğa oynayacağını biliyorum ama sonraki sezon yaptıracağı saçma transferlerle gene güç kaybedicez 2 sene sonra gene eriyip gidicez ve yine kaçacak! Yanlış düşünüyorsam söyleyin. Ben 4 5 maç sonra Tudorla olmuyorsa bu kadar nefret ettiğim halde Terim gelsin diyorum! Ama bazıları Terim gelmediği için Galatasaray'ın yenilgisinr viski hazırlıyorlar. Deliriyorummmm

Ha sunu da söliyim 8 10 kişi ağız birliği yapıp akıllarınca rezil edip susturacaklarını düşünüyorlar. Rüyanızda bile göremezsiniz

Burayı okuyan kuşlar iyi okusun..

Bizde satacak tarla toprak ev bol ...

Riva devede kulak..

Florya var...adamız var.. mecidiyekoydeki otel var..

Varoglu var...

Sizdeyse bi bok yok..yani biz batmayız silkinsek milyar eurolar dökülür..

Hadi gidin ağlayın transferlerimize

Ergenin biri ya ciddiye almayin şunu en buyuk Galatasarayli bunlar ya biz degiliz. Bunun gibi tipler gizli dursuncu veya selcukcu degilse bende bise bilmiyorum.

Hahaha evet ben Terim gelmedi diye Galatasaray yenilsin istiyorum. BEN.

393f22730e06c889274534d79a09263d.jpg

Galatasaray iyi transferler yapti mi kuş medyanın da gaziyla yok paraları gömdüler yok battılar ağlamaları başlar

Ulen negredo ve ucamayan hollandalinin yıllıkları 6 milyon euro ya geliyor niye o kodumun ağzını acmaz azize basını ..

3 hamle kaldı ağlayın durun kanatli sikeci serefsizler toplulugu
Bak bu doğru Negredo transferini biz yapsaydık kuruş hesabıyla 3 yıllık prim, alacağı falan yazarlar Türk lirasına hatta fazla görünsün diye Tayland bahtına çevirirlerdi.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligden önce ciddi sınavımızı bugün vereceğiz. Aşağı yukarı takımın durumu belli olacak bugün.

Ben o taradaki yazıları desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın. Tabii ki hep kazanalım ama tudor geçen sene geldiğinden bu yana takıma ne verebildi? Avrupadan elendik, en çok katkı sağlayan oyuncular gönderildi. Terimi istemekte son derece haklıyım, haklıyız.

Herkesin gorusu kendine rdas. Ben haksizsiniz demiyorum fakat TD degistirmekten Gina geldi artik. Bide artik su kisir donguden ciksak diyorum...
Allah gostermesin FT e birsey olsa hapi yuttuk...
Dunyada Galatasarayimizi sampiyon yapacak veya basarili olacak baska TD yok ya. O bakimdan

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bak bu doğru Negredo transferini biz yapsaydık kuruş hesabıyla 3 yıllık prim, alacağı falan yazarlar Türk lirasına hatta fazla görünsün diye Tayland bahtına çevirirlerdi.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam valencia da gözden çıkarılmış burda 4.350 net kazacak ve bir tane yorumcu daha laf etmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt