Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
koçum nerdesin sen ya italyan stoper gelmeyince kayboldun ortalıktan niye öyle oldu
Çalışıyorum be reis gece vardiyasındayım sabahları sessizce takip ediyorum bu aralar forumu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koçum nerdesin sen ya italyan stoper gelmeyince kayboldun ortalıktan niye öyle oldu
İnan Terimden nefret ediyorum. Hem de öyle böyle değil ama bin kere yazdım. Tudor daha as takımının yarısıyla bir antrenman bile yapamadı. 9-10 tane as oyuncunun değiştiği takımın en az 3 aya ihtiyacı vardır ama 4-5 maç bir bakalım olmuyorsa 400bin Euro'yu verirsin Terim i getirirsin dedim. Zira bu kadroyla Terim in şampiyonluğa oynayacağını biliyorum ama sonraki sezon yaptıracağı saçma transferlerle gene güç kaybedicez 2 sene sonra gene eriyip gidicez ve yine kaçacak! Yanlış düşünüyorsam söyleyin. Ben 4 5 maç sonra Tudorla olmuyorsa bu kadar nefret ettiğim halde Terim gelsin diyorum! Ama bazıları Terim gelmediği için Galatasaray'ın yenilgisinr viski hazırlıyorlar. Deliriyorummmm
Ha sunu da söliyim 8 10 kişi ağız birliği yapıp akıllarınca rezil edip susturacaklarını düşünüyorlar. Rüyanızda bile göremezsiniz
Galatasaray yenilsin die dua edenlere tepki gösterdiğim diye adam bana antulusun diyor. Yemin ediyorum sıyırdım sıyıracam.GSCimbom çünkü o daha vefalı. gidemem yani. sen oralısın diye git dedim oraya kardeş yanlış anlama.
Galatasaray yenilsin die dua edenlere tepki gösterdiğim diye adam bana antulusun diyor. Yemin ediyorum sıyırdım sıyıracam.
Raporladım bakalım bariz hakaretin cezası olacak mı yoksa görmezden mi gelinecek?
Galatasaray yenilsin die dua edenlere tepki gösterdiğim diye adam bana antulusun diyor. Yemin ediyorum sıyırdım sıyıracam.
Raporladım bakalım bariz hakaretin cezası olacak mı yoksa görmezden mi gelinecek?
olası bir mağlubiyette JB'yi paslaşabiliriz. Paylaşıma açık birisindir umarım
neeeeeee bi moderatöre o şişeleri münasib bi yerinee ..... demek he vay be cesur herifmişsinÜzüntüyü unutmak içinse tüm şişeler ortada
Duyuyorum sakıncası mı vardı kardeş? Bu ülkenin askerinin polisinin yarısı terörist çıktı. Bu ülkede adalet olsaydı profiline koyduğun adam şuan hapiste olurdu. Sopalarla mekan basan efsane kadının çocuğunu alıp kaçmaya çalışmasını umursamayan efsaneye gençler emanet ediliyor.gsc kolluk kuvvetlerinin adaletinden şüphemi duyuyorsun yoksa sen
Ribery > Arda > Gaitan > Ben Arfa > Kono > Nasri > NaniRibery > BenArfa > Gaitan > Konoplyanka > Nani > Arda > Nasri