Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin ol feghuiliden daha pahalıya patlar. 2 feghuili parası verirler aman sus yönetim duymasın allah aşkına

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Feghouli'nin tahmini bonservisi 5 milyon euro, Visca'ya 10 cekerler.Yillik ucret feg 4.5tan asagi gelmez Visca 2.5-3 arasi.Maliyetler hemen hemen ayni olur ama bu Feghouli'yi beklemekten bıktık lig baslayacak artik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis toparlayacaktır en azından Eren böyle işler çıkarabilirse daha motive olur Gomis

feghouli, sol bek ve sol stoper sart. sol kanat almasanız da olur. bütce varsa onu da alın tabi. :)

Eren Beşiktaş'ta olsa senede 20 gol barajını aşar. Keza Gomis'te öyle bu oyunculardan max verim almak lazım geçen sene orta açan kanat,bek yoktu organize atak izlemeyeli 2-3 yıl oluyor zaten bir tek Sneijder solda kim oynuyorsa onu oynatıyordu o kadar

kızmayacaksanız bir şey diyeceğim şu atletik belhanda-ndiaye-feghouli gibi adamların önünde Burak Yılmaz çok iş yapardı...kendisinden nefret ediyorum o ayrı...

Feghouli'nin tahmini bonservisi 5 milyon euro, Visca'ya 10 cekerler.Yillik ucret feg 4.5tan asagi gelmez Visca 2.5-3 arasi.Maliyetler hemen hemen ayni olur ama bu Feghouli'yi beklemekten bıktık lig baslayacak artik

Haklısın ama yerli takımlardan futbolcu almaya sıcak bakmıyorum ben artık. Futbolcunun değeri 3se 5 değil direkt 10 oluyor artık...

Carole çizgiye inip orta yapacağına çalım deniyor kalitesizlik bu işte

Haklısın ama yerli takımlardan futbolcu almaya sıcak bakmıyorum ben artık. Futbolcunun değeri 3se 5 değil direkt 10 oluyor artık...

Bende anadoludan oyuncu transferine karşıyım ama Ndiaye ve Visca ikilisine gecen seneden beri sıcak bakıyorum.Neyse su an önemli olan en kisa surede sag acik mevzusunun çözülmesi

Nasil oynadik beyler? maca bakamadim.

2.yarı tek kale.net 3 gol kaçtı.3 asisti yenen de fernando idi.maicon çıkınca defans mallaştı.yediğimiz 2.gol ofsayttı.ortasahamız muazzam şu an.ama linnes-sinanla olmuyo çok net.kanat lazım.solbek lazım.marianoya ilk yarı top gelmedi.2.yarı çıktı.gomis oyundan çıkmasa 2 gol garantiydi bence.oyun tam onun istedigi gibiydi.

Eren olsun Gomis olsun atacaklar inancım tam bu sene. Tek takıldığım konu Fehouli. Nerede kardeşim bu adam ? Çıkıp bi açıklama yapın taraftarın merakını giderin.

Gomisi sıkıntılı gördüm. Yanlis anlamayin kalitesinden süphem yok Ama psikolojik açidan çok kötü durumda. Tudordan kaynaklaniyor olabilir etrafindaki oyunculardan kaynaklaniyor da olabilir. Yüzde yüz gol pozisyonu iste birak ayaginin içiyle sag alt köseye.

Ayrica Fatih Terim bu takimi 28. haftaya kadar sampiyon yapar

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

fatih terim gelirse ve selçuğu oynatıp belhandayı keserse naparsınız?

işte bu yüzden yerli td istemiyorum

zaten tas gibi takım kurduk. bu takım sahada kendi basına bıraksan marka değeri ile 2-3 atarı var.

bırakın lig gelsin kadro tam kurulsun görürsünüz.

Selçuk, Tolga, Carole, Linnes, Donk, Tarık, Sinan, De Kong bunların acilen gönderimesi lazım.

Recete

1- Tudor hemen kovulmali
2- Ayagi duzgun bir sol bek alinmali
3- Denayerden ziyade tecrubeli ve alan bilgisi kuvvetli stoper alinmali
4- Sol acik kesinlikle alinmali geriyle falan olmaz bu is.
5- Donk, Carole, Ahmet, Koray, Tarik, Selcuk gibi copler ile yollar ayrilamli.

Bunlar yapilirsa bu sene sampiyonluk yarisinda oluruz, Aksi takdirde subat ayinda baslariz yine digiturkleri iptal etmeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt