Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.978
- 16.573
- 2.648
Sezon sonu yeni sözleşme yapıp opsiyonu kaldıralım Badou'nun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opsiyon ne opsiyonu?Sezon sonu yeni sözleşme yapıp opsiyonu kaldıralım Badou'nun
Katılıyorum sneijder öldürücü paslar atıyordu
Belhanda ise yıkılmıyor çalım yeteneği var
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya sen anlamıyorsun ya ben anlatamıyorumYahu güzel kardeşim kafan basmıyor mu. Her olay tamamlansa zaten bu adam açıklanır.
Oyuncu ile alacağı ücretler konusunda anlaşma tamam. Kulübüne ne kadar vereceğimiz tamam.
Tek sıkıntı oyuncuya ne kadar sürede ödeyeceğimiz ve oyuncunun alacaklarını alması. Transferi ne sanıyorsun sen. Şu kadar ücret veriyorum tamam mı. Tamamsa hadi yarın atla gel diye mi düşünüyorsun.
Lemina 18 + 2 ye stoke city e gittiTek eksigi frikik herhalde...
Adamda Allah ne verdiyse var..
Hız..teknik...pres...mücadele....ara pas ..oyunu yönlendirme...gol..asist..
Ve bu adama 8 milyon euro fazla dediler ..
Lemina 18 ...imbula ya 15 istiyorlar..
feg nasri gelsin garry yasin yedekler bence onlarisinan da giderse hem solkanat hem de yedek kanat lazım aloooooooooooo
fernando yeni melo odugu için tırsıp yorum yapamamışlar galibaEkşi baya övmüş N'Diaye yı..
"dün gelip bugün çıktığı ilk hazırlık maçında takımın çehresini 10 dakikada siyahtan beyaza değiştirmiş yeni transferimiz. bonservisi çok evet, maaşı yüksek evet ama öyle görünüyor ki orta saha-hücum hattını birbirine mükemmel şekilde bağlayacak bir oyuncu, bu şekilde devam ederse 2 sene içinde en az 15'e alıcısı çıkar."
GSC App VIP Edition 1.0 ™
feg nasri gelsin garry yasin yedekler bence onlari
sol bek ve stoper icinde para kalmis olur hatta yedek forvet icin falan
severim bilali ama 3 4 ten asagi olmaz heraldebizimkiler ille de yerli diyo ya bilal basakcıoglu iyidir yerli kanat için.95li daha bi de.