- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
Lens: "Türkiye'de Fenerbahçe'den başka takımda oynamayacağım. Rakip takıma asla gitmem" https://twitter.com/Fener10line/status/840879082183237632/photo/1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fmde jokerimdiCristian Cuevas - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt
Uygun fiyata alinabilir
Genc
Sözleşme bitiyo
Nasil topcu acaba
Cyprien beleşe gitti neredeyse ve bu adam bayadır var bende üzülüyorum bu işlere. Hele romanın 5 m euroya aldığı ortasaha.ya önemli olan scout ekibine, transfer komitesine saygı duyan takımın bugununu ve ayni sekilde yarınını, kendisinden sonraki yönetimide düşünen nitelikliyoneticilere sahip olmak. Cyprien,dembele,emre mor vs neler kaybettik be
Cyprien en sevdiğim oyunculardan ya ah ah. Bizde olsa her 90dk abdest tazeleyerek izlerdik...Cyprien beleşe gitti neredeyse ve bu adam bayadır var bende üzülüyorum bu işlere. Hele romanın 5 m euroya aldığı ortasaha.
Bazıları göstere göstere alıyor.
Ya hiç olmadı 10 topçu belirle teklif yap arıyorum 1 2 tanesi uygun fıyat verdi işi uzatmadan kap gitsin.
Tek alternatife takıntılı gitmek huyumuz. Sonra adamlar işi çözüp fiyatta kırmıyor.
Redmi Note 3 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
![]()
![]()
![]()
allahim ahahsh
YouTube kendi yarattıgı pozisyon +gomis ve sinana attıkları şahane.asist krallıgına mı oynayacak ne![]()
Paralı kalem. Mal herifin havalarına triplerine bak bir de. Kendini bi bok sanmaya başlamış.Bu sene zirvede kartlar yeniden dağıtılıyor.. Gelen as ve papazlar sürpriz sonuçlar yaratabilir..
Nevzat dindar
Nevzat gene kumar masasinda namlular falan mafyayla başı dertteydi şimdide kaybediyo herald
YouTubeFerdi kadıoğlu için ne düşünüyorsun renktaş. Bence orta 5linin 4ünü yedekleyebilecek kapasitede
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
usta naptın ya ahahahAdam gote birseyler sokmak icin bahane ariyor, yoksa fb den bjk ye gidenler hikaye.
Box to boxun vücut bulmuş haliCyprien en sevdiğim oyunculardan ya ah ah. Bizde olsa her 90dk abdest tazeleyerek izlerdik...