Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerli dostlarımızı yıldızları desteklemek adına bu sezon Aslantepe'ye davet ediyorum.

bjk bahsini kapatalım,kendimize odakllanlım.bu kadar toto büyüklüğünün sonucu totoya okkalı şişelerin girmesidir.kendileri istedi belayı.

ya önemli olan scout ekibine, transfer komitesine saygı duyan takımın bugununu ve ayni sekilde yarınını, kendisinden sonraki yönetimide düşünen nitelikliyoneticilere sahip olmak. Cyprien,dembele,emre mor vs neler kaybettik be
Cyprien beleşe gitti neredeyse ve bu adam bayadır var bende üzülüyorum bu işlere. Hele romanın 5 m euroya aldığı ortasaha.

Bazıları göstere göstere alıyor.

Ya hiç olmadı 10 topçu belirle teklif yap arıyorum 1 2 tanesi uygun fıyat verdi işi uzatmadan kap gitsin.

Tek alternatife takıntılı gitmek huyumuz. Sonra adamlar işi çözüp fiyatta kırmıyor.

Redmi Note 3 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cyprien beleşe gitti neredeyse ve bu adam bayadır var bende üzülüyorum bu işlere. Hele romanın 5 m euroya aldığı ortasaha.

Bazıları göstere göstere alıyor.

Ya hiç olmadı 10 topçu belirle teklif yap arıyorum 1 2 tanesi uygun fıyat verdi işi uzatmadan kap gitsin.

Tek alternatife takıntılı gitmek huyumuz. Sonra adamlar işi çözüp fiyatta kırmıyor.

Redmi Note 3 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cyprien en sevdiğim oyunculardan ya ah ah. Bizde olsa her 90dk abdest tazeleyerek izlerdik...

ben 10dk daha durup duygusal meseleme odaklanıcam arkadaşlar

33ee4002869d6428a8cbe117567f0214.jpg

d4a0581e822be135abedf8ded6cacd25.jpg

0f8c77104c1e0876e67a329b2202772c.jpg

allahim ahahsh

Adam gote birseyler sokmak icin bahane ariyor, yoksa fb den bjk ye gidenler hikaye.

YouTube kendi yarattıgı pozisyon +gomis ve sinana attıkları şahane.asist krallıgına mı oynayacak ne:D

Fernando'nun sadece defans yapabileceğini söyleyenler, topla driplinglerini, asistlerini vs görmüştür herhalde. Adamda her ayak var maş. Ayrıca kalitenin ve profesyonelliğin ne olduğunu da takımla antrenman bile yapmadan çıktığı maçtaki performansı ile gösterdi.

Bu sene zirvede kartlar yeniden dağıtılıyor.. Gelen as ve papazlar sürpriz sonuçlar yaratabilir..

Nevzat dindar

Nevzat gene kumar masasinda namlular falan mafyayla başı dertteydi şimdide kaybediyo herald
Paralı kalem. Mal herifin havalarına triplerine bak bir de. Kendini bi bok sanmaya başlamış.

Bi kaç sene önce kimsenin kıçıyla bile bakmadığı herif başımıza duyumcu kesildi. Dursun bunu kullanmasa nah bilgi alır gerizekalı.

Sneijder 4,5 Milyonu birakmadan bir yere gitmiyor diyordu, önce bi özür dilesin yavşak. Millet şuna prim veriyor bir de.

sent via GSC

Twitter

Uyumadıysak bi bilgi veriyim:

Feghouli için stad'da imza töreni yapılacak.Çok yüksek ihtimal çarşamba günü.

Tolga veya Selcuk gönderilmeden bir orta saha daha alinmasi sacma olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt