- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Mesaja dokun sağ üstte üç nokta var orada rapor kısmı varTapatalk ta raporlama kalktımı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesaja dokun sağ üstte üç nokta var orada rapor kısmı varTapatalk ta raporlama kalktımı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stoper için Denayer aradığımız adam değil. Umarım olmaz.
Liderlik edebilecek BİR SOL STOPER lazım.
Sol bek için tempo koyacak biri şart. Bir çok mevkide oynayanbilen Asamoah cuk oturur. Orta saha da sakatlık veya ceza olunca Tolga,Selçuk kanser eder.
Eren-Gomis yan yana çok ağır kalır. İkisinden biri tek forvet ise 11 oynar, iki forvet ise Konate tarzı genç ve pik yapmamış birine ihtiyaç var.
Feghouli artık uzamadan katılmalı takıma. Bizim aradığımız tarz bir adam. Ne Bruma kadar pırpır, ne de onun kadar olgunlaşmamış ve bireysel.
Sol kanada oyun kurucu bir kanat gerekir.
Bunlar için yaklaşık
4 Milyon Euro-Konate
5 Milyon Euro-Stoper
4.5 Milyon-Feghouli
Kiralık-Asamoah
Kiralık veya maksimum 7 Milyon Euro-Sol Açık
Musa Çağıran- (bonservis çok istenmeyecekse takas formülü ile Selçuk yerine)
Gidenler
Sinan Gümüş-4-5 Milyon Euro
Ryan Donk
Nigel De Jong
Tarık Çamdal
Selçuk Inan-mümkünse
Asamoh-Feghouli
Bu ikili ile bitirilmesine fitim ben transferin. Asamoah'ı herkesden çok istiyorum bu sene. Takıma inanılmaz katkı sağlar.
Hocam muslerayıda satalım yatıyor 2 sezondur oda pek katkısı yok gibi sanki.Sinan bigin sabah sabah tiner çekmişte gelmiş.
Kiralık olarak heralde?Galatasaray, Jason Denayer ile her konuda anlaştı. Bu hafta içi resmiyete dökülmesi bekleniyor. Denayer, 1.25 Milyon € alacak. (Hürriyet) https://twitter.com/forzacimbomtr/status/894106481460695040/photo/1
Rüya sandım di gerçek miymisO zaman bir kez daha günaydın Fernando-Badou ortasahası sahibi Galatasaaray taraftarı...
Yapmış zaten 6.5 m euro alıyordu Çin'deBurak'a prime zamanı bile verilen 3 milyonu çok bulurken 3.5 abartı olmuş. Tabi ki Trabzon'a oyuncu getirmenin farklı zorlukları var fakat hani kral dönüyor şovu yapılırken Burak'ın da fedakarlık yaptığını düşünmüştüm.
Yapmış zaten 6.5 m euro alıyordu Çin'de
Denayer bize geldiğinde 536 bin pound alıyordu. Euro ile Pound arasındaki güncel kur farkı çok değil iki katı para vermişiz yineFLAŞ | Ali Naci Küçük: Jason Denayer yıllık 1.25 Milyon € alacak. Transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. https://twitter.com/RedReport_/status/894094860570984448/photo/1
Rüya sandım di gerçek miymis