Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus, Keita Balde için Lazio'ya teklifini €25M + €5M Bonus'a yükseltti. (CdS)

Rebubblica'nin iddiasına göre Milan soyunma odasını çok kaotik ve profesyonellikten uzak bulan Bonucci sazı eline aldı ve kurallar koydu. https://twitter.com/tribundergi/status/894156694837760001/photo/1

Bonucci: "Maça böyle konsantre olunmaz. Bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Böyle profesyonellik olmaz."

Bunun kardeşi falan yok mu la alsak ya

Sol bek oynatmak için orta saha orjinli oyuncuya 7.5 milyon vermek saçmalık. O kadar bütçe kaldığını sanmıyorum ama o parayı gerektiğinde santrafor oynayabilecek bir sol açığa yatırmak çok daha akıllıca. Burayı pek sallamadı ama Podolski kalsa bence çok iş yapardı.
Sol beke bonservis sorunu olmayan biri gelse de olur. Eliseu gibi tecrübeli biri çok güzel olur hatta. Denayer de kiralanırsa tamamdır. Orta saha ve hücum hattı iyi olursa, geri dörtlü vasatın biraz üstü olduğu zaman işi götürüyorsun ligde zaten.

bu futbol arena da sadece "Galatasaray'in xyz ile ilgilenmedigi ögrenildi" diyo

sanırım bi fegu bi sol bek ile transfer kapanacak ama bjk başakşehir antalya trabzon fb bu sene lig çekişmeli olur biz şuan td siz kaos içinde lige başlıyoruz

____________Muslera___________
Mariano__Maicon__Denayer__Clichy
____________Fernando___________
________Badou____Belhanda______
___Feghouli___Gomis___Bruma____
Ulan ne takım olurdu be düşündümde Bruma ayarında birisini almamız imkansız 12.5'e ucuza gitti yaw

32d7ed4b2a6ccfcdef090edd5847afbf.jpg

edd39d2eba3386ced05d585c808923f4.jpg

2ef5d7817e25cfbefdf484f57a763a26.jpg

Fenerin hiç şansı yok bu sene gelecek olan topçuların da hepsi çöp lucas perez falan, orta saha bakımından sakatlık olmazsa en iyi biziz. Feguli geldiğinde kanat bakımından da en iyi biz olacagız. Gomis +20 atarsa şamp oluruz gibi

transferleri inceledigin zaman ,verilen cok paraya ragmen belhanda ve gomis disindaki transferler dogru

en hatali transfer belhanda, cunku bu arkadas 9 milyon bonservis ve senelik 3,5 u gecen 4 senelik sozlesme riski alinacak bir adam degil , cok begendigim ben arfa da degil , gecen sene avrupa finali oynayan hakim ziyech de degil

bunlar yeteneklerinden bagimsiz sorunlu adamlar , genelleme dogru degil belki ama beklenti yuksek fakat bu paralari karsilayacak yetenek kapasiteleri yok

gomis ise belki kariyerine gore alim maliyeti cok yuksek olmayan gibi gorulebilir ama ayni erendeki gibi ya tutarsa tarzi alinmis bir adam

eren ile gomis i topladiginda 10 milyon bonservis ve senelik 5 milyon euro ustu ucret karsina cikiyorsa ,bu 2 linin artik banko oynayacak olmasi lazim
Sana ne olum sen git kendi takımınla ilgilen

Aspor'da süper kupa maçlarımızı veriyolar

Şu manisa'da yekta'nın penaltısına yine sövdüm
Her gördüğümde tekrar sövüyorum

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt