Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldin dogukantevfikmeric renktaşMerhabalar GSCimbom ailesi.
Ben hem terim hocamı hem aysal başkanımızı severim ?
Ortak paydamız GALATASARAY bilirsin
TapaTalK
Bu durum beni üzer ?Biz aramıza Aysalcıları almıyoruz ama öyle bir sıkıntı var maalesef.
Sana ne olum sen git kendi takımınla ilgilentransferleri inceledigin zaman ,verilen cok paraya ragmen belhanda ve gomis disindaki transferler dogru
en hatali transfer belhanda, cunku bu arkadas 9 milyon bonservis ve senelik 3,5 u gecen 4 senelik sozlesme riski alinacak bir adam degil , cok begendigim ben arfa da degil , gecen sene avrupa finali oynayan hakim ziyech de degil
bunlar yeteneklerinden bagimsiz sorunlu adamlar , genelleme dogru degil belki ama beklenti yuksek fakat bu paralari karsilayacak yetenek kapasiteleri yok
gomis ise belki kariyerine gore alim maliyeti cok yuksek olmayan gibi gorulebilir ama ayni erendeki gibi ya tutarsa tarzi alinmis bir adam
eren ile gomis i topladiginda 10 milyon bonservis ve senelik 5 milyon euro ustu ucret karsina cikiyorsa ,bu 2 linin artik banko oynayacak olmasi lazim