Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iş eger 600b euro ise o mesele degil bizimkilerde öderdi erkenden gelsin diye. Bi iş varsa farklı bir iş var. 600b için haftalarca beklenmeeez.
Bence de boyle.
Zaten ortada milyonlar donuyor. 600bin euro devede kulak bu donen paralar arasinda.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Geçmiş olsun, Volkan Şen bile yasin'den iyidir diyip kendimizi teselli edecegiz

Sorun da orada. Degil ki.

Yasin'in verdigi katki ondan cok daha yüksek. Herkes calim atiyor falan diye savunuyor da adamin skora katkisi berbat, tam bal yapamayan ari.

Bir de mental olarak cok kirilgan. Ilk tepkide "oynamiyorum ben yaa" diyip küsecek bir adam bu Volkan.

Westham kesin olarak yollamak zorunda ayak yapmayi biraksinlar.
Arnaoutovici aldilar Fegh kesib gitti diye.
Ffp agizlarina micar eger satmazlarsa kendi taraftar forumlarinda gunlerdir konusulan bu.
Fegh gidecegi icin gelen para ile Arnoutovic alindi seklinde yazilar mevcut.

Kaldı ki Belhanda'nın Türkiye'de hala hakkıyla tanındığını düşünmüyorum. Resmi maçlara çıkınca kalitesini herkes görecek.

Ugurk

Ne zaman dönüyor bizim çiftliğin kabakları (Cenk ve Tudor çapsızları)

Feghouli falan gelmez bu resimden sonra.
Gozden cikartilmis bir oyuncunun resmi mi konur resmi hesaba?
Gecmis olsun kinse beklemesin bu saatten sonra zaten gizliden degip ciddi ciddi mesaj vermisler avucunuza yalayin diye.
Troll dangalan diyen tipler ne diyecekler acaba simdi cok merak ediyorum.

Bizde sneijderi koyduk

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütün basın fernando ile fegulinin bizle anlaştığıyla ilgili son dakika girdiler. Eğer anlaşma olmasa basına sızdırmazdı diye düşünüyorum yönetimin, neyse akşama doğru çıkar kokusu bu paylaşımın
Mutlaka birkac basin mensubu araciligi ile aciklama yaptiracaklardir bu konu ile ilgili.

Arnavutovic'e 20 m verdiler. 4.5 milyon euro ile 4'de birini bile ödeyemezler. Mesele maaşıdıe

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fegholi er yada geç mutlu sonla biter bence.
Sorun zaten ne oyuncuyla bizim aramızda nede West Ham ile bizim aramızda. West ve feg arasında ipler de kopmuş zaten. Sorun ikisi arasında ki para artık ne kadar ise o miktar. Çözülür o iş büyük ihtimalle.

Tamam fazla fazla sabrettik de zaten lig başlamak üzere, biraz daha aklı selim düşünüp sakin olsanız? Her şey birkaç güne belli olacak illa ki rahat olun. Ben hala transferin buradan döneceğine inanmıyorum.

Eger kalmasi isteniyorsa zaten biz odesek bile fark etmez.

Abi kalmasını istedikleri falan Yok hatta yerine oyuncu aldılar diye biliyorum. Şuan karşılıklı blöf yapıyorlar. Oyuncu diyor ki paramı vermezseniz gitmem. Klubü de diyorki bırak bu ayakları ordan çok daha fazla alıyorsun her türlü gidecen bırak bu blöfleri. Yine oyuncu diyor ki siz bilirsiniz 600 bin ödememek için 3 m yakın para ödersiniz kalırım. Ha iki tarafta Galatasaray dan kardeş sen çöz bitsin bu iş tavrı da var.

Galatasaray diyecek ki benim sezonum başlıyor ve kampların ikisini de kaçırdın. Sen kendi paranı düşünüyorsun ama biz de sana hatrı sayılır yatırım yaptık.

GELMEDİĞİN GÜN BAŞINA TEKLİFİMİZİ 100bin EURO düşürüyoruz. Sevgilerle Dursun ÖZBEK yazılı tebligat geçeceksin ama nerde çapsızda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt