Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Tolga 2 milyon euro alıyor bizden demiNice, Sneijder'le 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Hollandalı oyuncu, yılda 1.8 milyon euro garanti ücret alacak. (via @DiMarzio)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga 2 milyon euro alıyor bizden demiNice, Sneijder'le 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Hollandalı oyuncu, yılda 1.8 milyon euro garanti ücret alacak. (via @DiMarzio)
maç sonu göremedik seni, @Can BÜYÜK ve ben viskileri götürdük mağlubiyetin şerefine.
Ya aslında hepimiz yazdıklarınızda haklısınız her söylediğiniz de gerçekten doğru ama anlamadığınız anlamak istemediğiniz de birşey var!
OLAĞANÜSTÜ bir dönemden geçiyoruz. Nerdeyse bir 10 as oyuncu monte edilmeye çalışılıyor! Muslera Maicon Mariano Belhanda Gomis vardı 3 gün öncesine kadar ilk 11 de oynayabilecek. 3 gündür 2 oyuncu daha eklendi Ndiaye Fernando! Ndiaye 1 antrenman fernando antrenmansız çıktı maça! Daha da gelmesi elzem olan 3 oyuncu var!
Sorması ayıp 3 gün öncesine kadar elinde sadece 5 as oyuncusu olan adam nasıl hangi oyuncularla ilk 11 i oturtsun?
Laf olsun diye yorum yazıyorsunuz ondan sonra da gerginsin diyorsunuz. Taktik falanmış yemin ediyorum bu kamplara verdikleri paralar haram ulan yedek kulübede duracak olan adamlara kamp için bu kadar para harcanır mı?
4-5 m € bonservisle alınacak en iyi oyunculardan biriGelmesin Feguli falan. Zaten oldukca overrated bir oyuncu. Baska bir adam alalim oraya
Ağzına sağlık sürekli yazmaya çalışıp da kendimi bir türlü anlatamadığım. Ve öyle bir halleri var ki, o kadar karamsarlar ki sanki DOĞUM YAPACAK KADIN GİBİ. Herşeye karamsar, olmayacak işte olmayacak biliyorumlar, sen beni sevmiyorsun sen beni aldatıyorsun gibi adamı şu çocuk doğsa da kurtulsak şu hormonal bozukluklardan detirtircesine insanı şu transfer dönemi bitse de kurtulsak moduna çevirdilerSakinlikle alakası yok. Bir aksaklık çıksın da giydirelim beklentisi bu. Herkes kendisine dürüstçe sorsa bu yüzden pesimist davrandıklarını anlayacak. Tamam Dursun Özbek rezil bir başkan ama Galatasaray lehine olan iş de bozulsun isteyenler, ben demiştim demek için pusuya yatmış olanlar var. Ndiaye kötü çıksın diye bekleyenler gibi. Malesef.
Ooo sergen hos geldin.adamlar ligin başlamasına 10 gün kaldı diye daha önce de 10 numaralı bi oyuncusunun fotosunu paylaşmış.ligin başlamasına 7 gün kalmış 6 numaralı futbolcunun fotosunu mu paylaşsalardı?feghouliyi paylaşacaklar tabi,henüz transfer açıklanmamışken.
ama kuruntularınıza devam edin.
Feghouli___Arnautovic___Ayew
__________Chicharito________
Uff muhteşem bir ön taraf
Bunu yapanın takım içinde teknik bir çalışanın olduğunun farkında bile değiller. Ayrıca ne bekliyorlar göndermeye çalıştıkları oyuncunun imza parasından yırtmaya çalışırlarken tok satıcıyı oynamaya çalışırken hergün geri sayımda oyuncu formalarını kullanıyorlarkrn bugün 7 gün kaldı ama oyuncumuz Galatasaray da o yüzden oyuncu formasını koyamıyoruz demesini mi?adamlar ligin başlamasına 10 gün kaldı diye daha önce de 10 numaralı bi oyuncusunun fotosunu paylaşmış.ligin başlamasına 7 gün kalmış 6 numaralı futbolcunun fotosunu mu paylaşsalardı?feghouliyi paylaşacaklar tabi,henüz transfer açıklanmamışken.
ama kuruntularınıza devam edin.
transferi hala kesinleşmediyse uygundur.kaldı ki westham yöneticisi ya da başkanı kullanmıyo sosyal medya hesaplarını.başlarında burdaki gibi medya ekibi var.7 gün kalmş,7 numaralı oyuncu paylaşılmış,daha önce de 10 gun kaldı diye 10 numaralı oyuncu paylaşılmış.yeterince açık oldum sanırım.Ooo sergen hos geldin.
Sozde transferi soz konusu olan veya gozden cikartilan birisini paylasilmasi ne derece dogrudur?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Sneijder bizi opup basina koysun katarda bile 5m alamazdi hele o raki gobegiyle