Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu yapanın takım içinde teknik bir çalışanın olduğunun farkında bile değiller. Ayrıca ne bekliyorlar göndermeye çalıştıkları oyuncunun imza parasından yırtmaya çalışırlarken tok satıcıyı oynamaya çalışırken hergün geri sayımda oyuncu formalarını kullanıyorlarkrn bugün 7 gün kaldı ama oyuncumuz Galatasaray da o yüzden oyuncu formasını koyamıyoruz demesini mi?
cok dogru.

neyse feghouli yeniden hayırlı olsun.şimdi lensi konusmaya devam edebilirsiniz.

4-5 m € bonservisle alınacak en iyi oyunculardan biri

Daha iyisi olarak kimi almak istersin mesela? 4-5 m € bonservis bedeliyle daha iyisi var mı?

Hiçte abartı değil çok kaliteli bir oyuncu. Ntvspor'da çok valencia maçı izledim adam kalite

Gelirse, ligin en iyi kanat oyuncusu olur.
4-5mi dürüstcesini söyleyim ne Fernando ne de Feguili 4-5lik oyuncu değiller piyasası en az 10dan başlamalı. Bence bedavaya alınmış sayılmalı her ikisi de

Feghouliyi seneyede Beşiktaş 2 ay alır sonra alamaz böylece 3 büyükler turunu tamamlar

Daha iyisi olarak kimi almak istersin mesela? 4-5 m € bonservis bedeliyle daha iyisi var mı?

Hiçte abartı değil çok kaliteli bir oyuncu. Ntvspor'da çok valencia maçı izledim adam kalite

4-5 milyona fegholi kalitesinde adamı bile alamazsın aslında. Fırsat şans transferi olur resmen miktar doğruysa.

Ben olsam lensi 1 ay once almistim. Ne ugrasicam Fegulinin naziyla. Kotu oyuncu demedim ben zaten ancak overrated bir oyuncu. Burada oyle bir anlatiliyor ki sanirsin sag aciga robben geliyor. 27 yasinda cok ust duzey bir adami west ham zaten birakmaz biraksada 4.5 m. euro bonservise birakmaz.

Nice kulübü ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Wesley Sneijder, yılda 1.8 milyon € garanti ücret alacak. (@DiMarzio)

Ben olsam lensi 1 ay once almistim. Ne ugrasicam Fegulinin naziyla. Kotu oyuncu demedim ben zaten ancak overrated bir oyuncu. Burada oyle bir anlatiliyor ki sanirsin sag aciga robben geliyor. 27 yasinda cok ust duzey bir adami west ham zaten birakmaz biraksada 4.5 m. euro bonservise birakmaz.
Aynen.
Gelecekse ayri bir konu ama gecen sezon neler yapabilecegini gosteren ve sezon bitiminden beri bosta olan lensi almak da cok iyi bir hamle olabilirdi.
Feghouli 5 tane lens eder ama gelirse...

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

G.Saray, Jason Denayer ile her konuda anlaştı. Bu hafta içi resmiyete dökülmesi bekleniyor. Denayer 1.25 Milyon € alacak. (Hürriyet)

Emin ol Feghouli, Lens'ten daha iyi oyuncu

İkisini de izledim.

Sol kanada da iyi bir oyuncu gelirse, Feghouli ile beraber sağlı sollu rakiplerin anasını ağlatacağız az sabır

Adam naz yapmıyor ki bizimkiler hem yönetim hem oyuncu ile anlasmıs ama bitiremiyorlar, diğer transferlerde de öyle oldu

Bizim yönetim tam amatör oyuncuda suç yok

Biri sağ kanat biri sol kanat. Ayni mevkinin oyuncuları değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijderinizi görün senelik 5m cukkalıyordu bizde nice te 1.8 e imzalamış.O da biliyor o kadar etmediğini

Nice tam proje takımı, hem bizdeki gibi etrafında 2 metreye pas atmayı beceremeyen topçularda olmayacak çok sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt