Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1,8 e digerlerin maasini gördükten sonra herhalde kalmaz dogal olarak. 2,6 diyorlardi bir ara.
Kendin bi düsün, is yerinde Selcuk gibi tolga gibi salaklar calisiyor. Senin kaliten onlardan 10 kat üstün. Onlardan az mi istersin, yoksa cok daha fazla mi istersin ? Ki adam maasini öyle bi düsürmek istemis ki, Selcuktan cok daha az almis oluyordu

Sonuç olarak Sneijder'da Selçuk'ta Galatasaray'ı bir güzel kazıkladılar

Selçuk'un aldığı maaşı 3 yıldır eleştiriyorum bide onun üstünden laf atanlar var

Bizdeki tüm maaşlar yanlış, Dursun düzelticem dedi daha beter sıvadı

1.8 milyon euroyu ibbde verirdi antalyada hele fener fazladan 1.8 daha verirdi.
Demekki Turkiyeyi kafasinda bitirmis ve Clde oynamak istedi.
2. On eleme turunu gecerse Nice cldeler.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Ne bekliyordunuz acaba bu ülkede en büyük problem herkesin kendisi gibi olması gibi isteyen insanlar dışında, mukayese yeteneği olmayan izandan yoksun acizler maalesef.

Ulan senin takımındaki yedek kaleciye verdiğin paralarla adamlar as kaleci oynatıyor, üstelik biri kaleci diğeri direkten vasıfsız. Almanya'da karın tokluğuna oynayacak kimsenin yüzüne bakmadığı adamlar senin takımında milyon eurolar kazanıyor, bugün serbest bırakırsan bu adamları kimse almaz bırak para vermesini kadrosuna dahil etmez. Bu şartlarda bir Dünya yıldızının senin çer çöpe 2 milyon verdiğin bir yerde paşalar gibi 5 de alacak 6 da alacak elbette. Galatasaray'dan gidip de burada kazandığından fazla kazanan bir Amrabat vardır sadece onun da nedeni belli.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1.8 milyon euroyu ibbde verirdi antalyada hele fener fazladan 1.8 daha verirdi.
Demekki Turkiyeyi kafasinda bitirmis ve Clde oynamak istedi.
2. On eleme turunu gecerse Nice cldeler.

20 milyon € versinler önce 1.8 milyonu Konyaspor da verir.

Sonuç olarak Sneijder'da Selçuk'ta Galatasaray'ı bir güzel kazıkladılar

Selçuk'un aldığı maaşı 3 yıldır eleştiriyorum bide onun üstünden laf atanlar var

Bizdeki tüm maaşlar yanlış, Dursun düzelticem dedi daha beter sıvadı

Sneijder neye göre kazikladi Galatasarayi ? Adam aldigi parayi coktan cikarmis oldu perfomansi ile. Attigi önemli goller ile, assistleri ile. Markasiyla.

Sonuncusuna katiliyorum tabiki

Ben bir tek son 2 maç iskeleti 90dk deneseydi keşke diyorum o kadar..az önce de belirttiğim gibi Tarık dün denense ne olur denenmese ne...Tolga ve Selçuk orta sahası ile ilgili ne gibi bir fikir sahibi olacak daha da dün 11 e onlarla çıkıyosun....

belirsizlikler, basiretsiz yönetim hamleleri, başarısız sezonlar, dediğin gibi çöp oyuncular ayrıntılara dikkat etmemize sebep oluyor...mesela etrafımdaki 8jk li arkadaşlar Talisca yı bile umursamıyor...diyorlarki "olsun gelmesin hata yaptıysa yönetim yaptı yerine daha iyisi alınır ya da olanlar zaten işi gene götürür" .. ki Talisca nın etkisini anlatmaya bile gerek yok....

Biz de durum ne Feghouli ile ilgili negatif bi durum oluşmasıyla "eyvah ne yapıcaz bu saatten sonra o ayarda birini nasıl buluruz" psikozuna giriyoruz ki böyle hissedilmesini de normal karşılıyorum yönetime hocaya bu kadar güvenilmediği bir ortamda...

İskelet yarısı geldi yarısı da geliyor inş. Tarık konusunda yüzde yüz haklısın. Bu adamı nasıl futbolcu diye bize itelediler ve biz taraftarlar bu adamı nasıl istedik hiç bilmiyorum. Muhtemelen Tudor adil olduğunu göstermeye çalışmış. Ama gerçekten adil olsaydı Tarık ı paf takımla maça çıkarırdı.

Ama işin enteresan tarafı dün Selçuk sakatlandı yerine Koray girdi o kadar kızdım salladım kendi kendime. Fernando ve Ndiaye olmasa ciddi ciddi Selçuk un yerine oynayacak adam yokmuş.

Sneijder neye göre kazikladi Galatasarayi ? Adam aldigi parayi coktan cikarmis oldu perfomansi ile. Attigi önemli goller ile, assistleri ile. Markasiyla.

Sonuncusuna katiliyorum tabiki
Bizden 5.5 cukka yapıyordu

İndirim yapıp kalsa bile 4 m € 'dan aşağıya kalmazdı ama Nice takımında 1.8 m € fiyata oynayacak

Bal gibide kazıkladı. Bunu yapan sadece Sneijder demiyorum bu arada aptal yönetilmemiz yüzünden tüm oyuncular öyle

Benim ilk o mesajı atmamın sebebi de Sneijder Galatasaray aşığı ya diye ağlayan tayfaydı :)

Öyle bakarsak, Selçuk'ta katkı yaptı ilk 2 senesinde onada laf etmeyelim o zaman

İskelet yarısı geldi yarısı da geliyor inş. Tarık konusunda yüzde yüz haklısın. Bu adamı nasıl futbolcu diye bize itelediler ve biz taraftarlar bu adamı nasıl istedik hiç bilmiyorum. Muhtemelen Tudor adil olduğunu göstermeye çalışmış. Ama gerçekten adil olsaydı Tarık ı paf takımla maça çıkarırdı.

Ama işin enteresan tarafı dün Selçuk sakatlandı yerine Koray girdi o kadar kızdım salladım kendi kendime. Fernando ve Ndiaye olmasa ciddi ciddi Selçuk un yerine oynayacak adam yokmuş.
Korayi kamp zamanlarinin en basindan beri 6 numarada oynatacagini veya deneyecegini soylemisti zaten Tudor.
Selcuk yerine su an icin Donk var yeni gelenleri saymazsak.

Sinan Bilgin

Bak sneijder takım buldu hemde şampiyonlar ligi ve Fransa ligi takımı. Ağlıyordun hemen kimse niye sneijderi istemiyor teklif getirmiyor diye.

Orada niye burada aldigini almiyor diyenler bizim takima gelince Tolga niye 2 aliyor Ndiaye niye 3 aliyor diye tartismayin o zaman.

Bari tutarli olun yahu. Türkiye de standard bu, standard dedigime bakmayin bizim gerizekali yöneticilerin seviyeyi bu kadar yükselttigi standard bu demek daha dogru olur.

Ona buna 2'ser 2'ser para veriyoruz ama Sneijder'in parasi millete batti ve alacagi parayi birakip gitmesine ragmen hala batiyor anlasilan. Nedir bu nefret yahu.

Bizden 5.5 cukka yapıyordu

İndirim yapıp kalsa bile 4 m € 'dan aşağıya kalmazdı ama Nice takımında 1.8 m € fiyata oynayacak

Bal gibide kazıkladı. Bunu yapan sadece Sneijder demiyorum bu arada aptal yönetilmemiz yüzünden tüm oyuncular öyle

Benim ilk o mesajı atmamın sebebi de Sneijder Galatasaray aşığı ya diye ağlayan tayfaydı :)

Öyle bakarsak, Selçuk'ta katkı yaptı ilk 2 senesinde onada laf etmeyelim o zaman
Su an icin veya son 2 sene icin dogru olabilir ama 27 yasindaki Sneijderi 1.8milyona ikna edemezdin

Sneijdere 1.8 mi vermisler hahahahahaha itten rezil olmuş.

Cok arar galatasarayı çok öyle yaz kamplarına gec gelip üç ayda göbek eritmeye calışmaya benzemez nice te öttürürler adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt