Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su an icin veya son 2 sene icin dogru olabilir ama 27 yasindaki Sneijderi 1.8milyona ikna edemezdin

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
O kontratına bişey demiyorum ki zaten normaldi o

Ama son sözleşmede Dursun taraftar baskısıyla malca bir sözleşme yaptı

Sneijder'i satanı bizde satarız diye florya'ya gittiler ondan sonra kontrat yenilendi

1,8 e digerlerin maasini gördükten sonra herhalde kalmaz dogal olarak. 2,6 diyorlardi bir ara.
Kendin bi düsün, is yerinde Selcuk gibi tolga gibi salaklar calisiyor. Senin kaliten onlardan 10 kat üstün. Onlardan az mi istersin, yoksa cok daha fazla mi istersin ? Ki adam maasini öyle bi düsürmek istemis ki, Selcuktan cok daha az almis oluyordu

Iyi de tatil konusunda ayni mantigi yazinca yildiz futbolcu diyorsun

Is yerinde her yil 1 ay ekstra tatil yapan birileri olsa dogal olarak rahatsiz olursun

Sacma bir mantik diyordun aynisini kullandin tebrikler

AHAHHAHAAHHAHAHA feguli yattığı için volkan şen imzalayacakmış hemen, tepkiyi azaltmak için Denayer'le birlikte açıklayacaklar

Iyi de tatil konusunda ayni mantigi yazinca yildiz futbolcu diyorsun

Is yerinde her yil 1 ay ekstra tatil yapan birileri olsa dogal olarak rahatsiz olursun

Sacma bir mantik diyordun aynisini kullandin tebrikler

Verene söv alana degil

Sneijdere 1.8 mi vermisler hahahahahaha itten rezil olmuş.

Cok arar galatasarayı çok öyle yaz kamplarına gec gelip üç ayda göbek eritmeye calışmaya benzemez nice te öttürürler adamı.
Bütün sezon dandik oynayıp, milli takıma seçilmek adına son bir kaç maçta kasmayla da olmaz

Tekmeyi basarlar orada. Taraftarları da dünya yıldızı fetişine sahip değildir ağlamazlar diye düşnüüyorum kötü performans sonrası

Bazi arkadaslar var iyi provokatörlük bunu inceden yapiyorlar tereyagindan kil ceker gibi, yigidi öldür hakkini yeme.

Ama diger yandan da bazilari var ki kendilerini cok belli ediyorlar cünkü gerizekali olduklari icin beceremiyorlar bunu direkt göze batiyorlar.

Düzenli oynayabileceği bir takıma gitti dünya kupasına katıl makyaj istiyor 1.8 gerçek değerini bulmuş
Bizim takımda fernando lar dışında 2 milyon edecek oyuncu yok

5178583.webp

Süprüz buymuş galiba

Sneijder konusuna gelecek olursak hem Sneijder icin hemde bizim icin iyi oldu

Misyonunu tamamladi,her futbolcu yeni bir heyecan bir meydan okuma ister

Sneijder Nice'te basarili olur cünkü fransa ligi onun oyun anlayisina uygun bana göre

Bütün sezon dandik oynayıp, milli takıma seçilmek adına son bir kaç maçta kasmayla da olmaz

Tekmeyi basarlar orada. Taraftarları da dünya yıldızı fetişine sahip değildir ağlamazlar diye düşnüüyorum kötü performans sonrası

Onların taraftarı gecen yıl belhanda bi önceki yıl ben arfayı görmüş bu göbekli arkadaşa pek tahammül etmezler.

Sneijderi taa gecen sezon yollayip Brumanin sozlesmesini uzatsaydik cok daha iyi durumda olurduk simdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt