Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu tudor ıns selcukla baslamaz kayserı macına badou fernando baslar yoksa söverız

bjkin Yaşa Mustafa Kemal Paşa pankartini stada almamislar
1db86238e163cbf492a5d9dfa9b2c512.jpg

Besiktas Negredo ile 2+1 imzaliyor, sen Gomis'e 3 yillik imzalatabiliyorsun. Besiktas yönetimi bizimkilere göre elbette daha zeki..

@gokayakpinar

Efe Akman ve İsmail Yahşi en iyi 5 oyuncu arasına seçilirken, kalecimiz Enes Büyük de turnuvanın en iyi kalecisi seçildi

ayhanın ogulları cok yetenekliymiş.hakan baltanın ogluna da iyi dedi gökay abi

Balta'nin oglunun videolari vardi, o cocuk fena degil gercekten. Babasindan yetenekli oldugu kesin, umarim gelisir cocuk.

Bu kadar açılmışken takımın ilk 11'nde zayıf hakla olmamalı. Asamoah, Denayer ve mümkünse Nani'yi kiralık veya para kaldıysa bonservisleriyle almak şart. ( Feghouli de geldi diye kabul ediyorum inşallah...) Rodriguez, Eren falan da iyi hamle oyuncuları olurlar.

Son düzenleme:
Biraz daha geç kalırsak westham feghouliyi satmıyoruz dicek diye korkuyorum :/

Peki ugur yilmaz kardesim kiyaslama yetenegi diyorsak, o vakit Belhanda asagalamalari niye ? Adam aldigi ücretten dolayi, carmaga gerildi, sneijder ile kiyaslanmayacak bir vasat topcu ilan edildi. Peki, bu Nice´nin Sneijder´e verdiginin, yaklasik iki misli maas ile oynattigini biliyor mu taraftarimiz aceba ? Belhanda fransa da 3 kazaniyordu, burada 3.3 aliyor... Sneijder burada 5 aliyordu, orada 1.8...
Valla ben Sneijder'in gönderilmesine karşıyım diye Belhanda'nın gelmesine karşı değilim böyle bir kıyaslamada bulunmadım.

Karşısında olduğum nokta ne vereceği belli olmayan, çalışmayı sevmeyen, coğrafyasından kaynaklı savrukluğu bulunan, neredeyse gittiği hiç bir takımda tutunamayan adama kariyer zirvesi yapmışken verilen paradan daha fazla para vererek onu alma enayiliğinde bulunmamızdır. Burada önce karşısında olduğum kesim yönetim, sonrasında oyuncunun kendi yapısı, onu beğenmiyorum zaten net olarak ama Sneijder'den bağımsız.

Ona harcayacağımız para ile 6 ve 8 numara alsak idik ve Sneijder takımda kalsa idi bugün Öster bilmem neye elenmezdik, burada oyuncunun suçu yok ve bunu hiç bir zamam bilemeyiz ama benim inancım ve düşüncem bu yönde. Nihayetinde her zaman bileceğimiz şeyde bu şartlarda Öster bilmem neye elendiğimiz.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt