Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4M bonservis ve ortalama 2 milyon euro maas Lens icin bedava otesi. Fiko yine yapti numarasini. Bakalim sol stoper icin ne cikaracak yumurtadan.
5.5 bonservis algı yapmayın. 5.5 30 yaş adam için bedava değil. Yıllık ücret çok iyi ama bonservis neresi çok iyi?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dunku SuperKupa macini izledim, ve Moryke Fofana cok hosuma gitti. Sadece bir macla adam alinmaz/kovulmaz ama cok iyidi, bizim Yasin ve Rodriguez'den daha meziyetli bir oyuncu gibi geldi bana.

yav çok belli bu takım 2 defa üst üste puan kaybetse kimse koruyamaz adamı kovacaklar.

belki ilk 5 hafta, bleki 10 hafta hadi ilk yarı de.

gene gidecekler FT'ye. İlla sezon ortası aksiyon yaşayacağız, baştan önlem almayıp.

Nasıl ki Denizli ve JoR ile olmayacağı belli olduğu halde sezonu araya verene kadar bekledik aynı şey Tudor içinde geçerli bence

Tudor ile olmayacak belli bu güzel kadroyu kullanamayacak bu adam oynattığı futbol rezilikten başka bişey değil

Biran önce Terim 'in takımın başına gelmesi gerekiyor daha fazla vakit kaybetmeden

Adam Taliscanin parasını yatırmamış hala bizim oyuncu diyor. Bir aksilik olmazsa gider Talisca gittiği gibi de sıçar bunlar

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dunku SuperKupa macini izledim, ve Moryke Fofana cok hosuma gitti. Sadece bir macla adam alinmaz/kovulmaz ama cok iyidi, bizim Yasin ve Rodriguez'den daha meziyetli bir oyuncu gibi geldi bana.

BEnce tam geniş alan topçusu renktaşım tabi ki dediğin gibi bir maçla karar verilmez ama kapalı savunmalara karşı izlemek lazım birde

Wesleynin Profil resmi halen sari kirmizi

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

TK 1998

iyi nöbetler :-)

Son düzenleme:
dedeler transferleri sevmedi anlasilan, geri kafali moruklar.

ne yalan söyleyeyim burdaki paylaşımlarını ,yazılarını pek beğenmiyordum ama bu ve bir önceki ırkçılık ile ilgili paylaşımını beğendim. aslında kafa dengi birine benziyorsun. moruklara gelince muhtemelen çok para harcandı böyle devam ederse bizim çaylar ve pilav paralı olur diye korkmuşlardır.

Gerçekten Mustafa Reşit Akçay > 2x Tudor

Tudor 'un şu oynattığı oyun ile hala Galatasaray 'ın teknik adamı olmasına anlam veremiyorum

Hamza 'mı Tudor 'mu deseniz Hamza derim o derece istemiyorum artık bu hırvat köylüsünü takımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt