Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Akgün kardesimizden hic ses seda cikmadi mi?

Rezervasyon falan yok mu levent feghouli icin?

Ayriyete, ne oldu bu talisca mevzusuna?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ya babalık 11 yaşında insanın aklı yok mu? Sen bu yalaka göbekliyi begeniyorsan sana mutluluklar :) Mleda boleslav'a attıgı ilk golü stadda canlı izledim bu arada, keyfine bak sen :)

Benim 11 yaşında oğlum var. Şuan oğlum Galatasaray ı analiz edebilirmi. Kimşn karakteri nasıl oyunu nasıl katkısı faydası nasıl bir yorumda bulunabilirmi. Sende o yaştaydın.
Sana sordum Arda dan niye nefret ediyorsun diye cevap yok :)
Çünkü sende bilmiyorsun. Dur ben söyliyim. Forumda ki popüler yorumların arkasından gidiyorsun. Sen Hagi yi biliyormusun ? Ondan da nefret ediyosundur sen :D

arda hertürlü sahada fark yaratır ama arda gelirse medya bizi rahat bırakmaz arda zaten malzeme veren bir adam sürekli yerler bizi
biz sahada yiyelim yeter usta.
biz zlatani alsak yaş diyerek yerler, genç yetenek alınsa parasiyla yenir. her türlü yer bizi medya.
Arda gelince daha büyük bi kaos ortami olur ama.. haklısın o konuda

cavanda 750 000 rennes
carole 1 milyon avro bordeaux
de jong 2 milyon avro america
hakan balta 600ç000 avro akhisar

güzel olur

Arda muhabbeti de sıktı ortada fol yok yumurta yok..Hiç bir sağlam duyumcu söylemedi varsayım üzerine konuşuyoruz

10'dan aşağı vereceğini düşünmüyorum Juventus'un.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nevzatın haberinden juve az paraya bırakmaz anlamı cıkıyo.ama bu geceki görüşme önemli.bu gece burdamıyız beylerrrrr

Arda hiç koşamıyo izleyin maçları pesteki sakatlanmış adamlar gibi iş yapmaz bize konoplyanka joel campbell nasri ribery bunlar lazım imkansız olsa da

Arda gazeteci dövmüs

Ulan Bu forumdakileri gazetecilerle birlestirsen biçaklar çekilir be

#KocaKafaYuvaya

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Sorun Ardanın profesonyel futbolcu olması, örnek olma gerekliliği. Bizlerle kıyaslamak hata. Bunu bizim ülke dışınde başka bir futbolcu yapsa, ağır cezalar alır.
Daha işine saygı duymayan adamdan profesyonel olmasını beklemek zaten saçmalık, o ayrı.

Mevcut kadromuzda medyaya malzeme olacak oyuncu yok. Egerki Asamoah ta gelirse Profosyonellerden oluşan katil bir takım gibi olacaz :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün günlerden Feghouliiii

Sinanı 3.5 e satıp Fehuyu 4.5 e alan efsane başkana Dursun Özbek denir

Benim 11 yaşında oğlum var. Şuan oğlum Galatasaray ı analiz edebilirmi. Kimşn karakteri nasıl oyunu nasıl katkısı faydası nasıl bir yorumda bulunabilirmi. Sende o yaştaydın.
Sana sordum Arda dan niye nefret ediyorsun diye cevap yok :)
Çünkü sende bilmiyorsun. Dur ben söyliyim. Forumda ki popüler yorumların arkasından gidiyorsun. Sen Hagi yi biliyormusun ? Ondan da nefret ediyosundur sen :D

Arda gibi iş ahlakı 0 olan, kibirden gözü dönmüş ve üstüne üstün Galatasaray düşmanlarıyla birlikte yürüyen birinden nefret etmekte haklı oldugumu düşünüyorum. İnşallah oğlunuz da sizin gibi Galatasaray'a ihanet edenlerin peşinden gitmez

Messi geliyor deseler yemin ediyorum burdan gereksiz artık eskisi gibi gücü yok verim alamayız değmez o paraya diyecek arkadaşlarım yoksa ben de birşey bilmiyorum.

Biz Barca, Real olmuşuz doyum noktasına ulaşmışız. Bu saatten sonra bize hiçbir transfer 2 saatten fazla keyif vermez. Fernando'yu almışız hemen sıradakini düşünmeye başlıyoruz. Asomoah haberleri çıkıyor sevinci 2 saat sürüyor. Arda gelir gelmez konuşup hayatı kendimize zindan ediyoruz. Sorun bizde değil abi bardak çatlak. bardağa ne kadar su koyarsan koy tam dolmuyor, biz de karakterimiz gereği gözümüz sürekli boş yerinde. Yani sorun bardakta.

SEVİYORUM SİZLERİ İYİ Kİ VARSINIZ.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt