0 retweet 0 beğenme
Yanıtla 1 Retweetle Beğen Tweet etkinliğini görüntüle
Ezequiel @ezequieel_gs 7 dk.7 dakika önce
Daha fazla
Teknik direktör için biraz daha sabretmemiz gerekecek. Yarın Feghouli'nin inişini ve Asamoah konusundaki durumunu bekleyin.
0 yanıt 0 retweet 0 beğenme
Yanıtla Retweetle Beğen Tweet etkinliğini görüntüle
Ezequiel @ezequieel_gs 8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Başlangıç yapacağımızı düşünerek Arda için daha da sıkıştırmaya başlayacaklar. Arda-Terim ikilisi aynı anda olmayacağı için sürpriz ve
Ezequiel @ezequieel_gs 8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Olursa derhal görevine son verilip Terim'i gelmek için sıkıştıracaklar. Fakat Tudor ilk galibiyetini alıp taraftarla barışırsa sezona iyi
Ezequiel @ezequieel_gs 9 dk.9 dakika önce
Daha fazla
Neden Kayseri sonrası. Arda bir yolu bulunup getirilirse eğer Terim takıma gelmez. Tudor'un bu sezon ki ilk maçı bekleniyor. Sonuç kötü
Ezequiel @ezequieel_gs 9 dk.9 dakika önce
Daha fazla
Fakat Cenk'in üstüne basarak sürpriz dediği isim Arda. Arda için çok uğraşıyor. Gelişmeler var ama net gelişme Kayseri maçı sonrasında olur
Ezequiel @ezequieel_gs 10 dk.10 dakika önce
Daha fazla
Söylemiştim. Nice'a imza atmak üzere zaten. En ciddiyeti olan isimler Nasri ve Arda. Nasri çok yüksek ücretler istiyor, indirime de yanaştı
Ezequiel @ezequieel_gs 11 dk.11 dakika önce
Daha fazla
O isimler Arda, Lucas, Nasri ve Ben Arfa idi. Lucas için arkadan destek gelse de hayalden öteye geçemeyecek. Ben Arfa'nın TR'yi istemediğini
Ezequiel @ezequieel_gs 11 dk.11 dakika önce
Daha fazla
Cenk'in bahsettiği sürpriz isim konusunda çok mesaj geldi. Daha önce söylemiştim. Pastaya çilek maksadı ile birkaç isim üzerinde duruluyor