Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 yabancı olacak bu gidişle haberler o yönde. 21 kişilik kadroda 13 yabancı olacağına göre yedeğin biri garry biride her iki beki de yedeklediği için linnes olur herhalde. Yedek golcü de alınacak diyorlar yerli golcü de olmadığına göre çözüm nasıl olur sizce.
Yabancı kanat alınırsa Garry yedekte olamıyacağından yerlide almak gerekmezmi ( Yasin gönderilmeli bana göre ama bu durumda kadroda tutarlar). Arda bu nedenle düşünülebilir

0 retweet 0 beğenme
Yanıtla 1 Retweetle Beğen Tweet etkinliğini görüntüle
Ezequiel‏ @ezequieel_gs 7 dk.7 dakika önce
Daha fazla
Teknik direktör için biraz daha sabretmemiz gerekecek. Yarın Feghouli'nin inişini ve Asamoah konusundaki durumunu bekleyin.
0 yanıt 0 retweet 0 beğenme
Yanıtla Retweetle Beğen Tweet etkinliğini görüntüle
Ezequiel‏ @ezequieel_gs 8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Başlangıç yapacağımızı düşünerek Arda için daha da sıkıştırmaya başlayacaklar. Arda-Terim ikilisi aynı anda olmayacağı için sürpriz ve
Ezequiel‏ @ezequieel_gs 8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Olursa derhal görevine son verilip Terim'i gelmek için sıkıştıracaklar. Fakat Tudor ilk galibiyetini alıp taraftarla barışırsa sezona iyi
Ezequiel‏ @ezequieel_gs 9 dk.9 dakika önce
Daha fazla
Neden Kayseri sonrası. Arda bir yolu bulunup getirilirse eğer Terim takıma gelmez. Tudor'un bu sezon ki ilk maçı bekleniyor. Sonuç kötü
Ezequiel‏ @ezequieel_gs 9 dk.9 dakika önce
Daha fazla
Fakat Cenk'in üstüne basarak sürpriz dediği isim Arda. Arda için çok uğraşıyor. Gelişmeler var ama net gelişme Kayseri maçı sonrasında olur
Ezequiel‏ @ezequieel_gs 10 dk.10 dakika önce
Daha fazla
Söylemiştim. Nice'a imza atmak üzere zaten. En ciddiyeti olan isimler Nasri ve Arda. Nasri çok yüksek ücretler istiyor, indirime de yanaştı
Ezequiel‏ @ezequieel_gs 11 dk.11 dakika önce
Daha fazla
O isimler Arda, Lucas, Nasri ve Ben Arfa idi. Lucas için arkadan destek gelse de hayalden öteye geçemeyecek. Ben Arfa'nın TR'yi istemediğini
Ezequiel‏ @ezequieel_gs 11 dk.11 dakika önce
Daha fazla
Cenk'in bahsettiği sürpriz isim konusunda çok mesaj geldi. Daha önce söylemiştim. Pastaya çilek maksadı ile birkaç isim üzerinde duruluyor
Bilmediğimiz şey yok yorum yapmış yazan sanırım bilgi yok

bruma bu sene olsaydi cidden şu biten transferlerle tudora ragmen net sampiyonduk net

Eskileri ısıtıp ısıtıp önümüze koyanları nasıl engelliyorduk ?

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın yaptığı transferleri başka bir takım yapsa "Transfer şampiyonu" goygoyu hemen başlamaz mıydı?"

zaten öyleyik buna kuslarinda karsi çıkacağını sanmam

Şimdi avrupadan Bruma ayarında bi genç almaya kalksan 25den aşağı alamazsın o tren kaçtı artık önümüze bakmamız lazım

Derbi Maçları / Skor Koruma Zamanı:

3d0bc1bc6e1ec686e46c4b9be7e4570e.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt