Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayfalarca arda turan konusulmus

Barca'dan ayrilacak olsa en azindan inter'de falan oynar,Karakteri falan bi kenara istesek bile olmaz o transfer yani

Ne Manyak Kadro olur beee

440cb1637a25f6d22494f4443b87dac1.jpg

bruma yerine alabilceğin

musonda
marcus coco
traore (eski barcalı)

var

Bizim kulüp maarşları fb ve bjk'ye göre çok kötü ve çok eski. Bir tane dinleyip gaza geleceğin maarş bulamıyorsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer şampiyonu goygoyunun dönmesi iyi fenere de nani'yi rvp'yi alınca şişirdiler sonları hüsran oldu ayaklarımızın yere basması lazım şu transferler gelse bile lig çantada keklik değil fb-başakşehir-trabzon geçen seneden güçlü durumda şu an ligin kalitesi gittikçe artıyo.

Transfer şampiyonu goygoyunun dönmesi iyi fenere de nani'yi rvp'yi alınca şişirdiler sonları hüsran oldu ayaklarımızın yere basması lazım şu transferler gelse bile lig çantada keklik değil fb-başakşehir-trabzon geçen seneden güçlü durumda şu an ligin kalitesi gittikçe artıyo.
Antalya Trabzondan daha iyi bence

Ya bırakın transfer şampiyonu olsunlar. Böyle şeyler takım için de iyi değil. Bırakın tinerciler havaya girsin. Pepe uçanı kaçanı yakalar. Negredo 100 gol atar. Tamam bırakın atsınlar. Buna en güzel cevabı yine sahada verebiliriz. Bırakın küçümsesinler bizim transferleri.

Ya bırakın transfer şampiyonu olsunlar. Böyle şeyler takım için de iyi değil. Bırakın tinerciler havaya girsin. Pepe uçanı kaçanı yakalar. Negredo 100 gol atar. Tamam bırakın atsınlar. Buna en güzel cevabı yine sahada verebiliriz. Bırakın küçümsesinler bizim transferleri.
Öyle bir hale soktular ki beni Dünyada en nefret ettiğim kulüp fenerbahçedir ama bunlar ve fbden biri şampiyon olacak deseler fb olsun derim o derece eminim ki çoğunuz aynı benim gibi düşünüyorsunuz

Yalnız bjk karışır inşallah fikret uyanık ölücü ama yarın mesela oğuzhan derki ya başkan bak ndiaye kaç psra alıyor ben kaç

Öyle bir hale soktular ki beni Dünyada en nefret ettiğim kulüp fenerbahçedir ama bunlar ve fbden biri şampiyon olacak deseler fb olsun derim o derece eminim ki çoğunuz aynı benim gibi düşünüyorsunuz

Valla bugünkü Aziz'in mal mal 100 milyon euromuz açıklamasından sonra en nefret edilen sıralamasına Fener'i geri koydum da tinercilerin çok bir farkı yok. Adamlardan yağlı ego akıyor damla damla.

Not: Bu arada FB'nin şampiyon olması dolaylı olarak bize de yarar. Zira camiada bir şeyleri değiştir FB'nin şampiyon olması. BJK şampiyon olunca rakip bile görmediğimziden rölantide takılıyoruz valla.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt